ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Πραγματοποιήθηκε η 1η για το 2022 διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Ξεκίνησαν οι διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το 2022 σε δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ. Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει εκατοντάδες συμπολίτες μας και τις οικογένειες τους την δύσκολη αυτή περίοδο, λόγω της πανδημίας και της αύξησης του πληθωρισμού. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης και τα στελέχη της έφεραν σε πέρας την όλη διαδικασία με παράλληλη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης λόγω Covid-19 με την τήρηση αποστάσεων, χρήση μασκών, αντισηπτικών κ.λ.π.
Παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής Δήμητρα Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής , Υγείας και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο κ. Γιατζίδης δήλωσε: «Σήμερα είναι η 1η για το έτος 2022 διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Νέα Σμύρνη. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος και στο προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Σύντομα θα επαναληφθεί η δράση αυτή καθ’ ότι αποτελεί μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».