ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: «Αμέριστη συμπαράσταση για την Ουκρανία»

Η χώρα μας βρέθηκε πάντα, στα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της, με την σωστή μεριά της ιστορίας, και το ίδιο θα κάνει και τώρα. Είμαστε μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και υπερασπιζόμαστε τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και του απαραβίαστου των συνόρων. Ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον θύτη και στο θύμα δεν χωρούν.

Εμείς ως Νέα Δημοκρατία, αποφασίσαμε να συνδράμουμε τον Ουκρανικό λαό συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος επιτελεί ένα αξιοθαύμαστο έργο. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε. Αυτό είναι άλλωστε και το αληθινό νόημα της αλληλεγγύης μεταξύ λαών και ως αποτέλεσμα η ανταπόκριση του κόσμου που ήταν θετικότατη, πέρα από κάθε προσδοκία .

Συγκεκριμένα, υπήρξε θερμή  ανταπόκριση των βουλευτών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, των τοπικών οργανώσεων, των μελών, των απλών πολιτών, των επιχειρήσεων, των οργανισμών και φορέων στο κάλεσμα που απεύθυνε το κόμμα για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Ουκρανίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Και όλα αυτά μέσα σε λίγες μόλις ημέρες όπου συγκεντρώθηκαν πλήθος αγαθών τα οποία μεταφέρθηκαν στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να αποσταλούν με ασφάλεια στην Ουκρανία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν και από εμένα εκ μέρους του Δ.Σ , στα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Σμύρνης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για συλλογή τροφίμων για τους δημοκρατικούς πολίτες της Ουκρανίας που δοκιμάζονται από μια ξένη εισβολή. Για μια ακόμη φορά δώσαμε το παρόν επάξια, στη κινητοποίηση του Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ κ. Στέλιου Κονταδάκη ,συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης και τα στείλαμε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Σμύρνης
Μανώλης Γρηγοράκης