Εκλογές Ένωσης Γονέων Ν. Σμύρνης: Αμφίρροπη η εκλογή Προέδρου μετά τα αποτελέσματα

Το Σάββατο 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Νέας Σμύρνης. Η εκλογική διαδικασία έγινε στα γραφεία της Ένωσης, Ραιδεστού 32-34 και ψήφισαν 79 Εκλέκτορες από τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων της Νέας Σμύρνης. Οι εκλογές, είχαν έντονο πολιτικό παρασκήνιο, αφού οι υποψήφιοι στηρίζονται από πολιτικές και δημοτικές παρατάξεις του Δήμου.

Μεγάλη ηττημένη των εκλογών είναι η παράταξη του Γιώργου Κουτελάκη, η οποία εξέλεξε μόλις 3 συμβούλους, αντί για 5 που είχε μέχρι σήμερα. Έτσι απώλεσε 2 έδρες και μαζί την πλειοψηφία του 9μελούς Δ.Σ. Αντιθέτως η παράταξη του ΚΚΕ διατήρησε τις δυνάμεις της, εκλέγοντας πάλι 2 συμβούλους.

Στις εκλογές υπήρχαν 2 ψηφοδέλτια, ένα Ενιαίο και ένα που κατέβασε η προσκείμενη στο ΚΚΕ Αγωνιστική Συσπείρωση Γονέων.

Εκλέχθηκαν από το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο 7 Σύμβουλοι: Μπεχλιβανίδη 37 ψήφους, Ντόκα 32, Δασύρα 29, Δεκούλου 28, Παρέλλης 27, Άγγελου 21, Συκάς 20

Εκλέχθηκαν από το ψηφοδέλτιο Αγωνιστική Συσπείρωση Γονέων 2 Σύμβουλοι: Γιαννούλη, Χατζηχρήστου

Μετά από τα αποτελέσματα, είναι πλέον αμφίρροπη η εκλογή Προέδρου του Δ.Σ. αφού καμία παράταξη δεν κατάφερε φέτος να έχει πλειοψηφία στο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συνέλθει σε σώμα τις επόμενες ημέρες.