Καραγιάννης: «Ο Μίλωνας επέστρεψε για τα καλά»

Ο Μίλωνας πανηγύρισε τη μεγάλη άνοδο μετά από χρόνια στη Β’ Εθνική περνώντας από την έδρα της Δάφνης με 75-69 και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης, μίλησε στο Web Radio της ΕΟΚ για αυτήν την επιτυχία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης επέστρεψε!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Μίλωνας επέστρεψε! Το μέγεθος του Μίλωνα είναι μεγάλο και δεν άξιζε να βρίσκεται στις τοπικές κατηγορίες. Με την αρωγή της διοίκηση και των παικτών φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία».

Για το αν υπήρξε κάποια στιγμή που φοβήθηκε ότι δεν θα έπαιρνε την άνοδο: «Είχαμε την ατυχία του Ανέστη που τραυματίστηκε και σε συνδυασμό με την αποχώρηση ενός παίκτη το ρόστερ μίκρυνε. Το «πληρώσαμε» με δύο ήττες, αλλά βρήκαμε το δρόμο μας γιατί δουλέψαμε καλά και έχουμε μια σταθερή διοίκηση που είναι πολύ σημαντικό».

Για το μέλλον του Μίλωνα: » Θεωρώ πως είναι ευνοϊκό για την ομάδα. Ο σύλλογος σε όλα τα αθλήματα αριθμεί 2.000 αθλητές και αποπνέει υγεία στον χώρο του αθλητισμού. Ο Μίλωνας επέστρεψε για τα καλά».

Για το πόσες ανόδους έχει στην καριέρα του: «Αυτή είναι η έκτη. Τρεις με το Περιστέρι, μια με τον Ιωνικό και μια με την Καστοριά».