Μάγεψε η Μικτή Δημοτική Χορωδία του Δήμου Νέας Σμύρνης στο “Requiem” του Mozart

Σε μία υπέροχη βραδιά, που ξεχείλιζε από συναισθήματα,  η Μικτή Δημοτική Χορωδία του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την χορωδία «Μελωδοί», μάγεψε το κοινό που παρευρέθηκε στο αμφιθέατρο της Λεοντείου Σχολής, το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου.

Η συναυλία ήταν μία εισαγωγή στο πένθιμο κλίμα των Αγίων Παθών, εν όψη της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα. Το συγκλονιστικό Requiem, το μουσικό αριστούργημα του Mozart, το κύκνειο άσμα του, καθήλωσε το κοινό που ευλαβικά το παρακολούθησε και καταχειροκρότησε στο τέλος το αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας που κατέβαλαν επί μήνες τόσο ο μαέστρος Γιώργος Ζιάκας όσο και οι χορωδοί. Όπως αναφέρει η ανάρτηση του Δήμου Νέας Σμύρνης,  «εξαρχής θέσει υψηλούς στόχους και μοχθούν ακούραστα για την ευόδωσή τους κάνοντάς μας ιδιαίτερα περήφανους».

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνη της Δημοτικής Χορωδίας Κλαίρη Δεληγιάννη δήλωσε σχετικά: «Σε μια περίοδο ιδιαίτερα σκληρή για την κοινωνία μας, στιγμές σαν κι αυτή μας γεμίζουν αισιοδοξία, γαλήνη και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ένα αύριο πιο λαμπερό και πιο εποικοδομητικό. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Συμεών, ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ποιότητα Ζωής» Γιώργος Κουτελάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και οι Υπεύθυνοι της Χορωδίας,  εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τη Λεόντειο Σχολή για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και την άψογη φιλοξενία της.