ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Ν. Σμύρνης, το οποίο είχε προκύψει μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Η Ένωση Γονέων είναι ένας σημαντικός φορέας της πόλης και για το λόγο αυτό παραδοσιακά απασχολεί πολιτικά τις παρατάξεις του Δήμου, οι οποίες «μάχονται» για τον έλεγχο και την μεγαλύτερη εκπροσώπηση τους σε αυτόν.

Πρόσφατα είδαμε δημοσιεύματα με διαφορετικές αναγνώσεις των αποτελεσμάτων, ανάλογα με την πολιτική ματιά του καθενός. Επί της ουσίας για όσους γνωρίζουν καλά το «παρασκήνιο», τόσο οι πρόσφατες εκλογές, όσο και η σύσταση του νέου Δ.Σ. δείχνουν μία εμφανή υποχώρηση της επιρροής που είχαν μέχρι σήμερα 2 παρατάξεις, η παράταξη του κ. Κουτελάκη και η Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ, αφού οι εκπρόσωποι τους απώλεσαν τις θέσεις που είχαν στην προηγούμενη θητεία και είναι πλέον απλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε ότι αφορά τη θέση της Προέδρου, η κ. Τάνια Μπεχλιβανίδη επανεξελέγη, όπως αναμενόταν.

Έτσι μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ, έγινε η συγκρότηση σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Τάνια Μπεχλιβανίδη
Αντιπρόεδρος: Μαρία Ντόκα
Γραμματέας: Φραντζέσκα Δασύρα
Ταμίας: Αλέκος Παρέλλης
Ειδ. Γραμματέας: Στέλιος Συκάς
Μέλη: Μαρίνα Δεκούλου, Ασπα Αγγέλου, Κατερίνα Γιαννούλη, Γεωργία Χατζηχρήστου.

Σχολικές επιτροπές:
ΕΣΕΔΕ: Τακτικό μέλος Μαρία Ντόκα και αναπληρωματικό μέλος Αλέκος Παρέλης
ΕΣΕΠΕ: Τακτικό μέλος Φραντζέσκα Δασύρα και αναπληρωματικό μέλος Στέλιος Συκάς.

Όπως αναφέρει η Ένωση Γονέων σε ανακοίνωση της μετά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών: «Συνεχίζουμε το έργο μας, μαζί με τους συλλόγους γονέων για να φέρουμε το καλύτερο για τα σχολεία της πόλης μας και όχι μόνο».