Μεγάλη συναυλία στο γήπεδο του Πανιωνίου για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Μία μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαϊού στο γήπεδο του Πανιωνίου, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα με ανάρτηση του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

“ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ

Η διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιάτικη Καταστροφή ήταν μια δημιουργική πρόκληση για μένα και τους συνεργάτες μου.

Μία από τις ιδέες μου, μετά από μήνες σκέψεων, προσπάθειας, αναζητήσεων, συζητήσεων και εμπειρίας χρόνων, αποτέλεσε η διοργάνωση μιας ξεχωριστής επετειακής συναυλίας για τη Σμύρνη, που είναι ενταγμένη επίσης, σε μία έμπνευση μου που αφορά την αναβίωση των ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Μεγάλη επιδίωξη και στοίχημα ήταν να προσελκύσουμε τόσο τις παλαιότερες γενιές όσο και τη νεολαία. Π. Μουζουράκης, Σμ. Καρύδη, Μ. Κανά, Κ. Παπουτσάκη, Δ.Σαμόλης Μ. Φριντζήλα, Δ. Ματσούκα, Μπ.Στόκας, Μ. Σαμάρκου , Θ. Αλευράς, Λ. Ελευθερίου, Θ. Αθεριδης, καταξιωμένοι καλλιτέχνες που αποδέχτηκαν αμέσως την ιδέα μου με ενθουσιασμό.

Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου, βοηθώντας αυτό το εγχείρημα να μπει κάτω από το μουσικό μανδύα της μεγαλύτερης ορχήστρας, της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας Βόλου, ήταν ο ιδρυτής και δημιουργός της, Α. Κατσιγιάννης .

Όλη αυτή την τεράστια παραγωγή ανέλαβε να επιμεληθεί και να σκηνοθετήσει ο Α. Κρόμπας με την ομάδα του, ένας σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης της πόλης μας.
Η ικανοποίηση μου ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του αγαπημένου ηθοποιού
Σπ. Παπαδόπουλου στον οποίο και απευθύνθηκα για το τηλεοπτικό σποτ, με το οποίο σε λίγες μέρες η Ν. Σμύρνη μας , θα προβάλεται σε όλη την Ελλάδα.

Στις πρόβες που κάνουμε αυτό το διάστημα επικρατεί συγκίνηση και ενθουσιασμός.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!!

Σας περιμένω όλους στις 9 Μαΐου, στο γήπεδο του Πανιωνίου.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ”.