24 αδέσποτα βρήκαν σπίτι την 1η Ημέρα Υιοθεσίας που έγινε στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Η προσέλευση και η συμμετοχή των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, ενώ έγιναν πολλές υιοθεσίες σκύλων και γατιών, όλων των ηλικιών και μεγεθών. Συνολικά υιοθετήθηκαν 24 αδεσποτάκια από τα 30 που είχαν φέρει τα σωματεία.

Η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων, διοργανώθηκε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας “Τα Φιλαράκια”, των εθελοντών φιλόζωων και των φιλοζωικών σωματείων της Νέας Σμύρνης, με την υποστήριξη του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Στον υπαίθριο χώρο του Άλσους Νέας Σμύρνης, τα παιδιά με τους γονείς τους απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα, γνώρισαν και αγκάλιασαν με χαρά και αγάπη τα σκυλάκια και τα γατάκια, ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες της υπεύθυνης υιοθεσίας και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να αποκτήσουν ένα νέο αγαπημένο μέλος στην οικογένειά τους.

Παρόντες από το Δήμο η Κλαίρη Δεληγιάννη, υπεύθυνη για τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας και Πρόεδρος της Πενταμελούς Επιτροπής Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Γιώργος Φραγκονικόπουλος, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υπεύθυνος για τα αδέσποτα ζώα Σίμος Χριστοφάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Οδυσσέας Νασιμπιάν και Μαρίνα Δεκούλου και ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΚΠΑ Δημήτρης Πανταζής.

ΠΗΓΗ: Nea Smyrni Radio-TV