Σχεδία x Occhio: Fashion Inclusivity Event τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Gajah The Secret Island

Τα Occhio Papavassiliou, καταστήματα οπτικών ειδών, συμπράττουν με τη Σχεδία, το περιοδικό δρόμου που στηρίζει το εισόδημα των άστεγων διανομέων του, και σας προσκαλούν τη Δευτέρα 27/06/22 στις 20:00 για να γιορτάσουμε την έλευση του καλοκαιριού στο Gajah The Secret Island, (πλησίον club Rever Seaside).

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «Όλοι μαζί θα απολαύσουμε τις ethnic μουσικές επιλογές του Gajah, θα παρακολουθήσουμε επίδειξη μόδας από τον οίκο July two Atelier και τα Occhio Papavassiliou και θα κλείσουμε τη βραδιά με Milonga της σχολής χορού Tango steps! Κατά τη διάρκεια του event θα μπορείτε να δοκιμάσετε και να φωτογραφηθείτε με τα πιο ξεχωριστά γυαλιά χρησιμοποιώντας το hashtag #OcchioForShedia. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας θα είναι εκεί, αν θελήσετε να κλείσετε ραντεβού για τα καταστήματα μας ή να κάνετε προ παραγγελία κάποιου μοντέλου.

Σε μία βραδιά συμπερίληψης παρέα με τους διανομείς, θα απολαύσουμε καλλιτεχνικά δρώμενα, θα δούμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας και θα φωτογραφηθούμε με τα πιο hot γυαλιά ηλίου.

Η συμμετοχή είναι δυνατή με την αγορά εισιτηρίου στην είσοδο του Gajah: 15€ με ποτό (συμπεριλαμβάνεται 5€ κουπόνι ενίσχυσης της ΜΚΟ Σχεδία)».