ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ: Πλήθος κόσμου χειροκρότησε και διασκέδασε με τις παραστάσεις του 2ου ΛΥΡΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ

Ο Δήμος  Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και μαζί με τους Δήμους Καλλιθέας και Αλίμου – μέλη του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής (ΣυΔΝΑ), διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και φέτος, το 2ο Φεστιβάλ ΛΥΡΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ, το οποίο έχει ήδη εξελιχθεί σε πολιτιστικό θεσμό.

Με γιορτές δίπλα στη θάλασσα και το κύμα, με το “Πολιτιστικό Λεωφορείο” και την ομάδα του μουσικού θεάτρου Oper(o), σε πρωταγωνιστικό ρόλο, έμοιαζαν οι μουσικές παραστάσεις που προσφέρθηκαν στο κοινό, χαρίζοντας του την ευκαιρία να αναπολήσει και να τραγουδήσει αξέχαστα κομμάτια από ιστορικά μιούζικαλ.

  • Κατάμεστος ο κήπος του Μουσείου Παιχνιδιών Μπενάκη που φιλοξένησε σε τρία απογεύματα, το Μουσικό Παραμύθι: “Πού πάνε τα παιχνίδια” σε μουσική του Κωστή Κριτσιωτάκη και λιμπρέτο της Μαριβίτας Γραμματικάκη προσφέροντας σε μικρούς φίλους ένα πολύχρωμο θέαμα με νότες. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα νοερό ταξίδι σε κόκκινα σύννεφα φαντασίας και μυθοπλασίας, εμβαθύνοντας στην αξία των αληθινών παιχνιδιών.