Η «Φλόγα της Αγάπης» στο Παλαιό  Φάληρο – 20η Επετειακή Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών

Την «Φλόγα της Αγάπης» της 20ης Επετειακής Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) θα υποδεχθεί  στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, την Παρασκευή 22/7, στις 21.00, ο Δήμαρχος της Πόλης, Γιάννης Φωστηρόπουλος μαζί με εθελοντές, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της Πόλης.

Με μια λιτή αλλά και συγκινητική τελετή, το Παλαιό Φάληρο θα στείλει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας, αναδεικνύοντας την εθελοντική προσφορά της αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων.

Η «Φλόγα της Αγάπης»  θα ξεκινήσει την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της και θα αφιχθεί στην πόλη μας από την Νέα Σμύρνη, ενώ θα διανυκτερεύσει στο Παλαιό Φάληρο.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 23 Ιουλίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας Παλαιού Φαλήρου στις 18.00, θα παραδοθεί στα μέλη της Ομάδας Αιγαίου,  που με την συνοδεία του Λιμενικού Σώματος θα μεταφερθεί από σκάφη της Ομάδας Αιγαίου στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, επόμενο σταθμό, στην πορεία της ανά την επικράτεια.

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχει και στηρίζει ουσιαστικά την όλη δράση ενώ η 20η Επετειακή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τ.Α. «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών (Ε.Ο.ΘΑ.).

Περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Πληροφορίες: Τσώλη Βιργινία

Τηλέφωνο: 210.98.39.373

E-mail: virginia.tsoli@palaiofaliro.gr