Οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας του Πανιωνίου

«Είμαστε περήφανοι που βοηθάμε τον Πανιώνιο»
Με ανακοίνωση τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας καλούν τους φίλους της ομάδας τους να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας του Πανιωνίου, ενόψει της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Την στήριξη τους στον Πανιώνιο, αποφάσισαν να δείξουν έμπρακτα οι «Holmesdale Fanatics Ultras» που είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας, οι οποίοι διατηρούν άριστες σχέσεις με τους “Πάνθηρες 1983” του Πανιωνίου, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Έτσι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook, οι οργανωμένοι οπαδοί της αγγλικής ομάδας, καλούν τους φίλους της Κρίσταλ Πάλας να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας του Πανιωνίο, ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τα εισιτήρια αυτά κοστίζουν 25 Λίρες και διατίθενται ηλεκτρονικά στη Βρετανία. Ήδη αρκετοί φίλοι της ομάδας του νότιου Λονδίνου έχουν αρχίσει να τα προμηθεύονται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κρίσταλ Πάλας είχε περάσει παρόμοια με τον Πανιώνιο οικονομική περιπέτεια το 2010 και σώθηκε τότε χάρη στην παρέμβαση των οπαδών της, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν βρίσκοντας και χρήματα, αλλά και επιχειρηματίες να αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας.

Η ανάρτηση των οπαδών της Κρίσταλ Πάλας:

«Είμαστε περήφανοι που βοηθάμε τους φίλους μας από τον Πανιώνιο της Αθήνας καθώς αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Οι οπαδοί της Πάλας γνωρίζουν περισσότερα από τους πολλούς για αυτούς τους αγώνες επιβίωσης, επομένως είμαστε περήφανοι που παίζουμε τον ρόλο μας.
Διαβάστε παρακάτω και κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να υποστηρίξετε αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία».