Με επιτυχία διεξήχθη το 3o PANDA TOURNAMENT «ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ»

 To 3ο PANDA TOURNAMENT «ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ» διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά από τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, σε μνήμη Ιάσονα Πανταζή, με αφορμή την συμπλήρωση 4 χρόνων από την τραγική απώλεια του ταλαντούχου Φαληριώτη αθλητή της υδατοσφαίρισης και του Α.Ο.Π.Φ.,σε τροχαίο δυστύχημα.

Το TOURNAMENT πραγματοποιήθηκε στο Ρέστειο Κολυμβητήριο στις 2-4/12/20222 και συμμετείχαν οι κορυφαίες ομάδες του αθλήματος, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον μεγάλο αθλητή, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από την ζωή.

Ο κόσμος και οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο να παρακολουθήσουν τους αγώνες, τιμώντας την μνήμη του Ιάσονα και υποστηρίζοντας το  TOURNAMENT,  το οποίο έχει καταξιωθεί στον χώρο της υδατοσφαίρισης ως κορυφαίος θεσμός.

Το TOURNAMENT τίμησε με την παρουσία της η Βουλευτής Νότιου Τομέα Β3 Άννα Καραμανλή και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Στο Τουρνουά, το οποίο κατέκτησε ο Ν. Ο. Χανίων, συμμετείχαν οι ομάδες: Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας, Γ.Σ. Περιστερίου, Παναθηναϊκός Α.Ο., Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ν.Ο. Πατρών και Ν.Ο. Χανίων.