ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για Δήμαρχος η Κλαίρη Δεληγιάννη

Σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης, σήμερα Πέμπτη 15/12, η Κλαίρη Δεληγιάννη ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα της για Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Μαζί της ο Γιώργος Λαρίσσης, η παράταξη του οποίου θα συμπορευτεί με την κ. Δεληγιάννη, συνεχίζοντας έτσι την συνεργασία που είχε με την παράταξη του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη.

Με κεντρικό σύνθημα «ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ!», αλλά και «Θέτοντας τον πολίτη στο επίκεντρο» η κ. Δεληγιάννη, έχοντας δίπλα της τον Γιώργο Λαρίσση, επικεφαλής στις τελευταίες εκλογές με την παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Νέα Σμύρνη», δημοτικό σύμβουλο συμπολιτευόμενο με την παράταξη της σημερινής δημοτικής αρχής, κάλεσαν τους πολίτες «να συνταχθούν μαζί τους, με όραμα, εντιμότητα και αλληλεγγύη, για μια πόλη ισχυρή που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του μέλλοντος, με ορόσημο πάντοτε το δυνατό της παρελθόν.» 

“Θα είμαι ανεξάρτητη υποψήφια και μαζί με τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου θα  εργαστούμε για τη δημιουργία μιας μεγάλης ανεξάρτητης παράταξης που θα συνενώσει δημιουργικές δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς, ιδεολογικούς, κοινωνικούς χώρους. Πιστεύω σε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία δημιουργίας, ανάπτυξης, κοινωνικής ευαισθησίας, εκσυγχρονισμού”, επεσήμανε η πρώτη από τους υποψήφιους δημάρχους που ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της.

Το Who-is-Who της υποψήφιας Δημάρχου

Η Κλαίρη Δεληγιάννη γεννήθηκε το 1962 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Σμυρνιά. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής και των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Δίδαξε επί 20 χρόνια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Εκλέγεται από το 2006 ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης”, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επιφορτισμένη επιπλέον με την παρακολούθηση του Δημοτικού Έργου, των Διοικητικών Υπηρεσιών, του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, της Δημοτικής Χορωδίας και τη λειτουργία του Γραφείου Πανίδας. Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”.