ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Γιώργος Κρικρής

Ο Γιώργος Κρικρής, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Νέας Σμύρνης. Η εκδήλωση έγινε στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Όπως ανέφερε «Στόχος μου είναι η Νέα Σμύρνη να είναι στην πρωτοπορία των εξελίξεων και να είναι αυτή  που θα ανοίγει νέους δρόμους» , ενώ το όνομα της δημοτικής του παράταξης είναι «Ζούμε Νέα Σμύρνη». 

Ο κ. Κρικρής στην ομιλία του επισήμανε πως «ο δημιουργικός κύκλος που ξεκίνησε για τη Νέα Σμύρνη το 1998 έφτασε στο τέλος του και πως τώρα είναι η ώρα να δημιουργηθεί ένα νέο όραμα για την πόλη». Επίσης ανέφερε «πως η Νέα Σμύρνη σήμερα βρίσκεται σε ένα σημαντικό  σταυροδρόμι. Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου σε συνδυασμό με την επένδυση στο Ελληνικό αλλάζει τα δεδομένα. Αν δεν μελετηθούν οι νέες συνθήκες, ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν πόλεις δύο ταχυτήτων».  

Ο Γιώργος Κρικρής ευχαρίστησε όσους και όσες συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του, προσκαλώντας παράλληλα όσους ζουν στη Νέα Σμύρνη να συμμετέχουν και να δώσουν ουσιαστικό περιεχόμενο στη προσπάθεια. Επίσης παρέθεσε συνοπτικά τις πέντε προτεραιότητες που έχει θέσει η παράταξη του ( θέσεις στάθμευσης, κυκλοφοριακό, ανάπλαση κεντρικής πλατείας και άλσους, σύγχρονες εκπαιδευτικές και αθλητικές υποδομές, καθαριότητα και ανακύκλωση) τονίζοντας πως οι πολιτικές και οι δράσεις για αυτά τα θέματα θα δρομολογηθούν στα μέσα της επόμενης δημοτικής περιόδου. Ακόμα επισήμανε πως η παράταξη του φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει όλους όσους ζουν στη πόλη μας και ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσει και τα στελέχη της. Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους δημότες στις επερχόμενες εκλογές «να δώσουν εντολή για μια νέα αρχή, εντολή ανανέωσης  που θα οδηγήσει σε ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός» όπως ο ίδιος είπε.