Έκοψε την πίτα του ο Ροταριανός Όμιλος Νέας Σμύρνης

Οι Πρόεδροι, Δημήτρης Οικονόμου και Όλγα Φλέσσουρα, κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Ομίλων

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, ο Ροταριανός Όμιλος Νέας Σμύρνης, από κοινού με τον Ροταριανό Όμιλο Αθήνας-Ομόνοια, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους, μέσα σε ένα άκρως Ροταριανό κλίμα συναδέλφωσης και αλληλοεκτίμησης των μελών τους.

Παρόντες και οι δύο Βοηθοί Διοικητές της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, που είναι υπεύθυνοι για τους δύο Ομίλους, Έλενα Νικολοπούλου για τη Νέα Σμύρνη και Διονύσης Γεωργούτσος για την Αθήνα-Ομόνοια, αλλά και αρκετοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι εκτός της οικογένειας του Ρόταρυ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ροταριανός Όμιλος Νέας Σμύρνης βράβευσε τον γνωστό παιδίατρο της Νέας Σμύρνης κ. Σωτήρη Πουλή, για την επί 32 έτη προσφορά υπηρεσιών του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην τοπική κοινωνία της Νέας Σμύρνης.

Ο Ροταριανός Όμιλος Αθήνας-Ομόνοια, με τη σειρά του, παρέδωσε στον Παιδίατρο του Σωφρονιστικού Καταστήματος Θήβας κ. Βάσο Βογιατζόγλου, εμβόλια σημαντικής οικονομικής αξίας για τα παιδιά των εγκλείστων γυναικών.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τους Προέδρους των δύο Ροταριανών Ομίλων, Δημήτρη Οικονόμου (Νέα Σμύρνη) και Όλγα Φλέσσουρα (Αθήνα-Ομόνοια).

Τυχεροί των 2 φλουριών ήταν η Βιοπαθολόγος κ. Γιακουμάτου, σύζυγος του Παιδίατρου κ. Πουλή και το μέλος του Ροταριανού Ομίλου Αθήνας-Ομόνοια Αργύρης Αναστασάτος, οι οποίοι παρέλαβαν τα αναμνηστικά δώρα τους από τους δύο Προέδρους.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ν. Σμύρνης, Δημήτρης Οικονόμου και το μέλος Κλεοπάτρα Γκιζάνη, επιδίδουν στον Παιδίατρο Σωτήρη Πουλή τη διάκριση «Επαγγελματίας της Χρονιάς»
Οι Πρόεδροι, Δημήτρης Οικονόμου και Όλγα Φλέσσουρα, με τους τυχερούς της βραδιάς Αργύρη Ανασταστάτο και Ευτυχία Γιακουμάτου