Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της η Δήμητρα Νάνου στα στελέχη και μέλη της ΝΔ Νέας Σμύρνης

Την υποψηφιότητα της για Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε η Δήμητρα Νάνου, στην ετήσια κοπή πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Νέας Σμύρνης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής.

Την κ. Νάνου παρουσίασε στα μέλη και στελέχη του κόμματος ο Βουλευτής Διονύσης Χατζηδάκης, πλαισιωμένος από την Υφυπουργό Σοφία Βούλτεψη και τους Βουλευτές Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Μπάμπη Παπαδημητρίου και Γιάννη Καλλιάνο.

Ο κ. Χατζηδάκης, αφού έπλεξε το εγκώμιο της Δήμητρας Νάνου και ανέφερε τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο της, κάλεσε και τα τοπικά μέλη της ΝΔ να στηρίξουν την υποψηφιότητα της, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι εάν δεν εκλεγεί Βουλευτής, θα θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό της.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε η Δήμητρα Νάνου, η οποία ανακοίνωσε την κάθοδο της στις εκλογές και κάλεσε τους παρευρισκόμενους στην επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας της, η οποία θα γίνει την Κυριακή 12 Μαρτίου στον δημοτικό κινηματογράφο «Σπόρτιγκ» στη Νέα Σμύρνη, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να παρουσιάσει και τους πρώτους υποψηφίους της.