ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Συγκλονίζει η υπόθεση μαστροπείας με την 14χρονη

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα ανήλικη, η οποία διέμενε σε δομή φιλοξενίας στο «Ιωσηφόγλειο» στη Νέα Σμύρνη.

Η 14χρονη φέρεται να έπεσε θύμα ενός 29χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί. Επίσης, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Και οι τρεις θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Στο κινητό του 24χρονου βρέθηκαν βίντεο με την 14χρονη είτε σε σεξουαλικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου με το τέταρτο άτομο που διαφεύγει της σύλληψης. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα κινητά και των τριών συλληφθέντων για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι αρχές βρέθηκαν στα ίχνη των κατηγορούμενων μετά την καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος όταν ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης, στην οποία είχε μιλήσει για όλα.

Ύστερα από συνεννόηση με την φίλη της, κλείστηκε το ραντεβού – παγίδα με τον 30χρονο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τελικά συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου, αφού πέρασε ολόκληρο το βράδυ με τους τρεις άνδρες στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι.

Στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσεις για να εντοπιστούν τα ίχνη της, καθώς έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Τα κινητά στο επίκεντρο των ερευνών

Τα κινητά τηλέφωνα και τα social media της 14χρονης και των τριών συλληφθέντων για τη δυσώδη αυτή υπόθεση του 29χρονου «Ταχίρ», με αιγυπτιακή καταγωγή, που φέρεται να την εξέδιδε και των δύο ακόμη ανδρών, ηλικίας 24 και 25 ετών, βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη ενός ακόμη ατόμου με το όνομα «Ρουσλάν» που φέρεται να βίασε την ανήλικη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου, σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους να βιντεοσκοπούν.

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα «φωτίσουν» τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.