ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ: Κινητοποίηση φορέων απέτρεψε έξωση σε καρκινοπαθή γυναίκα

Aπόπειρα έξωσης σε καρκινοπαθή γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, αποτράπηκε από την παρέμβαση φορέων. Σύμφωνα με την καρκινοπαθή γυναίκα προσπάθησαν να βγάλουν τα πράγματά της έξω από το σπίτι, το οποίο έχει πλειστηριαστεί. Η απόπειρα έξωσης έγινε την Πέμπτη 23 Μαρτίου.

Στο πλευρό της παραβρέθηκαν φορείς των Νοτίων Συνοικιών, ο εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Παλαιού Φαλήρου Νίκος Γαρδίκης, ο Ανδρέας Καραβίδας, δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Ζωγράφου και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα με το ΚΚΕ, η Έφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής Νοτίου Τομέα με το ΚΚΕ, ο Αντώνης Δαβανέλος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα και ο Δημήτρης Μερκούρης, δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού – Αργυρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σε ανακοίνωσή της, η Κομματική Οργάνωση Παλαιού Φαλήρου του ΚΚΕ «χαιρετίζει την αποφασιστική κινητοποίηση εκπροσώπων μαζικών φορέων και σωματείων της περιοχής, λαϊκών ανθρώπων από τις περιοχές των νοτίων προαστίων που με την αλληλεγγύη και την αποφασιστική στάση μας αποτρέψαμε την προσπάθεια να πεταχτούν έξω τα πράγματα από το σπίτι οικογένειας καρκινοπαθούς, στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Λυκούργου 32, που πλειστηριάστηκε από fund».