Επίσκεψη Τάκη Θεοδωρικάκου στη Νέα Σμύρνη και συνάντηση με τον Δήμαρχο Στ. Τζουλάκη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, βρέθηκε την Τρίτη 11 Απριλίου το πρωί στη Νέα Σμύρνη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με το Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, μαζί με τους οποίους περπάτησαν στο εμπορικό κέντρο.

Απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο, ο Υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων: “Στη γειτονιά μας δήμαρχε, στη γειτονιά που έχω εργαστεί 20 χρόνια στη ζωή μου, το γραφείο μου ήταν απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης, είχα μια πολύ αναλυτική συνεργασία. Μαζί μου ήταν 4 αξιωματικοί, ο επικεφαλής Στρατηγός της ΓΑΔΑ, ο επικεφαλής ασφαλείας, επικεφαλής των μέτρων τάξης και ο επικεφαλής της Άμεσης Δράσης. Κάναμε μια συνολική ανασκόπηση του ποια είναι η κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας στη γειτονιά της Νέας Σμύρνης και θέλω να υπογραμμίσω ότι εμείς ασχολούμαστε με την ασφάλεια των πολιτών όχι με με λόγια, αλλά με πράξεις. Για αυτό έχουμε φέρει εδώ 25 πρόσθετους αστυνομικούς το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχουν αυξηθεί τουλάχιστον κατά 4 οι περιπολίες στη διάρκεια ολόκληρου του 24ωρου προκειμένου να καλύπτουμε όλη την περιοχή της Νέας Σμύρνης και ιδιαίτερα την πλατεία η οποία είναι πολυσύχναστη, είναι κόσμημα για όλους μας. Είναι το μέρος που συχνάζει κάθε Νεοσμυρνιώτης.

Η Νέα Σμύρνη είναι η γειτονιά, είναι μια πανέμορφη γειτονιά, θα παραμείνει μια πανέμορφη και ήρεμη και ήσυχη γειτονιά. Σε πείσμα του κ. Τσίπρα, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος επισκέπτεται μία φορά στα 4 χρόνια τη Νέα Σμύρνη, στο χώρο που εκφωνεί τα παραμύθια του, για αυτό και δεν ήταν καθόλου τυχαίο το που διάλεξε να τα πει αυτά και μας είπε ότι δεν υπάρχει η αστυνομία, ότι είναι όλα ανασφάλεια και την αστυνομία τη διοικεί η μαφία. Ας έρθει λοιπόν εδώ να ενημερωθεί, να μιλήσει μαζί σας και με όλη τη δημοτική αρχή, να πάρει τη πραγματική εικόνα της πόλης, μήπως και αντιληφθεί προς τα πού πρέπει να κινηθεί και εκείνος το επόμενο διάστημα, αφού πρώτα φροντίσει σήμερα να ψηφίσει τη τροπολογία τροπολογία της κυβέρνησης με την οποία μπαίνει οριστικό στοπ στην εγκληματική, ακροδεξιά, δολοφονική Χρυσή Αυγή, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι κλείνουν το μάτι στη Χρυσή Αυγή.”

Ο Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και τους Οδυσσέας Νασιμπιάν, Κλαίρη Δεληγιάννη, Γιώργο Βολίκα και Γιώργο Λαρίσση