Έρχεται τον Ιούνιο ο πρώτος Νυκτερινός Αγώνας «Night Run» στη Νέα Σμύρνη

Την διοργάνωση του πρώτου Νυκτερινού Αγώνα Δρόμου της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε με ανάρτηση του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βαγγέλης Χατζατουριάν.

Όπως αναφέρει ο κ. Χατζατουριάν ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου, θα συνοδευτεί από μία μεγάλη συναυλία αλλά και από αρκετά άλλα δρώμενα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ!
Ως επικεφαλής της Ο.Ε. του NeaSmyrni Night Run 2023 είμαι στη θέση να ανακοινώσω σήμερα ότι μετά από τρία χρόνια αναμονής, λόγω ειδικών συνθηκών και πανδημίας, ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Νέας Σμύρνης είναι πλέον γεγονός!
Με απόλυτη ασφάλεια, υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών και διοργάνωσης, με κορυφαίες παροχές και καινοτομίες, με ένα μεγάλο δώρο έκπληξη (!) για όλους τους δρομείς που θα συμμετάσχουν, με μια μεγάλη συναυλία που σχεδιάσαμε και επιλέξαμε για την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού και ένα ιδιαίτερο event μέσα στον αγώνα που θα σας ανακοινώσω σε λίγες μέρες σας καλώ να δηλώσετε τη συμμετοχή σας από αύριο το πρωί που θα ανοίξουν οι εγγραφές στο http://nsnightrun.gr που θα είναι για περιορισμένο αριθμό δρομέων των 5 και 10 χλμ.
Να είστε όλοι εκεί !»