ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ: Συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες στα νότια προάστια – Ομιλία στην Καλλιθέα

Καθημερινές συναντήσεις και επαφές με πολίτες στα νότια προάστια, πραγματοποιεί ο Πολύδωρος Συρίγος στα πλαίσια της προεκλογικής του δράσης.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε εκδήλωση και ομιλία στον Πολιτιστικό – Φιλανθρωπικό Σύλλογο Γυναικών «Ελπίδα Μάνας» στην Καλλιθέα. Τον κ. Συρίγο υποδέχθηκε στον χώρο ο τ. Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολυετή γνωριμία που έχουν λόγω της θητείας τους στην αυτοδιοίκηση και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα του. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο επίσης υποψήφιος στα νότια προάστια Άρης Τσαμπίρας.

Ο Πολύδωρος Συρίγος στην ομιλία του αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής και εν συνεχεία ανέπτυξε σημεία και θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Συρίγος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για θέματα που τους απασχολούν.

Η επόμενη ομιλία του Πολύδωρου Συρίγου έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 14 Μαΐου, ώρα 11:30 το πρωί στο καφέ «τα Παρεάκι» στην Πλατεία Αλέξανδρου Παναγούλη στον Άγιο Δημήτριο.