ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εγκρίθηκε η πρόταση του Κώστα Ρούπτσου ο οποίος αναλαμβάνει την ποδοσφαιρική ομάδα

Ο επιχειρηματίας Κώστας Ρούπτσος θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος, όταν αυτή συσταθεί μετά την αναμενόμενη και σχεδόν σίγουρη άνοδο της ομάδας στη Super League 2, ύστερα από 4 χρόνια παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Ο Κώστας Ρούπτσος είναι ο κύριος μέτοχος και νόμιμος εκπρόσωπος της InDigital, εταιρείας ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών, στην οποία κατέχει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου. Η InDigital ήταν η εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα το VAR, σε συνεργασία με την ισπανική Medialuso, ενώ επίσης ανέλαβε και μεγάλο κομμάτι έργων ψηφιοποίησης του gov.gr.

Στη Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ΓΣΣ, η οποία έγινε την Τετάρτη 20 Μαρτίου παρουσία περίπου 500 μελών και φίλων του συλλόγου, εγκρίθηκε η πρόταση του κ. Ρούπτσου να αναλάβει τον Πανιώνιο και να προχωρήσει στη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ), κάτι που είναι απαραίτητο για να αγωνισθεί η ομάδα τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο κ. Ρούπτσος παρουσίασε το πλάνο του για την ομάδα και αναφέρθηκε στους στόχους του Πανιωνίου. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες και με το τέλος του πρωταθλήματος, όταν η ομάδα θα έχει κερδίσει την άνοδο της στη Super League 2, θα συσταθεί η νέα ΠΑΕ.

Ευχή όλων των φίλων του ιστορικού συλλόγου, η γρήγορη επάνοδος της ομάδας εκεί που ανήκει, δηλαδή στις κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γ. Κουτελάκης, ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ Θ. Ντάντος, ο Κ. Ρούπτσος και ο Αντιπρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ Ν. Βέλλης

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος