ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Mε Σταύρο Ξαρχάκο και Γιώτα Νέγκα οι “Ιωνικές Γιορτές 2024” – Έναρξη στις 5/9

Mε αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο ξεκινούν στις 5 Σεπτεμβρίου, στο Άλσος Νέας Σμύρνης, οι φετινές “Ιωνικές Γιορτές 2024”. Τα τραγούδια του σπουδαίου δημιουργού θα ερμηνεύσουν η Ηρώ Σαϊα και ο Ζαχαρίας Καρούνης.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, την Πέμπτη 12/9 η Γιώτα Νέγκα και η ορχήστρα της θα δώσουν μια παράσταση τόσο με τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας με συνθέτες όπως οι Καλατζόπουλος, Καραμουρατίδης, Μωραίτης κ.α. όσο και άλλων κορυφαίων ερμηνευτών και δημιουργών.

Αυτή την χρονιά οι ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ φιλοξενούν ένα πλούσιο και ποιοτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που αναμένεται να ικανοποιήσει πλήρως τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.
Οι ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ολοκληρώνονται στις 17 Σεπτεμβρίου ενώ θα ακολουθήσει το 1ο NEA SMYRNI YOUTH FESTIVAL.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.