Πρόσκληση για αγορά μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος

panionios-logo

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για αγορά μετοχών της ΚΑΕ εξέδωσε η πενταμελής προσωρινή επιτροπή που έχει αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του ιστορικού συλλόγου με σκοπό τη σύσταση ανώνυμης εταιρείας (ΚΑΕ) και φυσικά τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει:

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Της 5μελούς Προσωρινής Επιτροπής της υπό Σύσταση ΚΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.-Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΕ», που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη Αττικής, επί της οδού Ι.Χρυσοστόμου 1 με e-mail: info@pgss.gr

Π Ρ Ο Σ

Τα μέλη του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.» που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Ι.Χρυσοστόμου 1 με e-mail: info@pgss.gr

——— ——–

Αξιότιμα μέλη του σωματείου «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.», η ορισθείσα 5μελής Προσωρινή Επιτροπή, για τη σύσταση της «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.-Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΕ» στα πλαίσια της παρασχεθείσης εξουσιοδότησης του άρθρου 64§3 του ν.2725/1999, προσκαλεί ως ορίζεται στο ν.2725/1999 [κατ’ άρθρο 68§5 αυτού], τα μέλη του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.» προκειμένου να προβούν σε απόκτηση μετοχών για την κάλυψη μέρους ή του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της υπό σύσταση «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.-Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΕ», καταβάλλοντας ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών, τις οποίες επιθυμούν να αναλάβουν.

Γίνεται μνεία, ότι το ανωτέρω δικαίωμα πρέπει να ασκηθεί εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε [15] ημερών από τη νόμιμη δημοσίευση της παρούσας προσκλήσεως, ως ο νόμος ορίζει καθώς και ότι σε περίπτωση που δεν καλυφθεί εν όλω ή εν μέρει το μετοχικό κεφάλαιο, η 5μελής Προσωρινή Επιτροπή υποχρεούται μέσα σε προθεσμία δέκα [10] ημερών, να απευθυνθεί προς το κοινό για την κάλυψη με δημόσια εγγραφή του υπολειπομένου μέρους του.

Νέα Σμύρνη, 1η Αυγούστου 2017

Η 5μελής Προσωρινή Επιτροπή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s