Δήμαρχοι του Νότιου Τομέα της Αθήνας στην προσπάθεια μείωσης των απορριμμάτων

ce91cea0ce9fcea1cea1ce99ce9cce91cea4ce91202

Στο ΧΥΤΑ της Φυλής βρέθηκαν την Τρίτη 20 Μαρτίου οι Δήμαρχοι Καλλιθέας, Μοσχάτου –Ταύρου και Νέας Σμύρνης, για να συζητήσουν από κοντά με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καπάταη, θέματα που αφορούν τη μείωση των απορριμμάτων.

Μετά τη συνάντηση τους, το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Οι Δήμοι Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Νέας Σμύρνης,  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ  συνεργαζόμενοι  και  ενώνοντας  δυνάμεις συνεχίζουν τις πρακτικές μείωσης  των απορριμμάτων  στην περιοχή  μας.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις στον χώρο του μεγάλου διαδημοτικού πράσινου σημείου και με συντονισμό δράσεων σε πρώτη φάση έχουν πετύχει τουλάχιστον τα κλαδέματα  των τριών δήμων να τα επεξεργάζονται  τοπικά  και να μην βαρύνουν με περιττό  όγκο τον  ΟΕΔΑ Φυλής .

Σήμερα οι  Δήμαρχοι  κκ  Ευθυμίου, Κάρναβος  και Τζουλάκης συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη  Ν.Τ  Χρήστο Καπάταη   και τον περιφερειακό σύμβουλο  μέλος της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ κ.Αριστείδη Βρούστη επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Φυλής  προκειμένου να επιλύσουν τρέχοντα θέματα που τους αφορούν  αλλά και να ενημερωθούν  για τις αλλαγές στη λειτουργία της ΟΕΔΑ Φυλής .

Με το τέλος της συνάντησης  στον ΕΔΣΝΑ  ο Αντιπεριφερειάρχης  Ν.Τ Χρήστος Καπάταης δήλωσε: «H συγκεκριμένη συνεργασία των τριών Δήμων της Νότιας Αθήνας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους Δήμους με πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Σήμερα γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μειωθεί ο όγκος  των απορριμμάτων  που μεταφέρονται χωρίς επεξεργασία στη Φυλή. Ελπίζουμε σύντομα να λειτουργήσει το μεγάλο διαδημοτικό πράσινο σημείο της περιοχής μας προκειμένου να έχουμε  τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα και σε άλλες κατηγορίες υλικών».

ce91cea0ce9fcea1cea1ce99ce9cce91cea4ce91201

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s