Η κόπη πίτας του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΕΑΠΑΕ

4409
Στιγμιότυπο από την ομιλία του Προέδρου Γ.Σταύρου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για μία ακόμη φορά σημείωσε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Αεροπορικών Επιχειρήσεων (Σ.Σ. ΕΑΠΑΕ) στο  Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019. Στην εκδήλωσε έδωσε το παρόν και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου των διοργανωτών: Πρωτοφανής η προσέλευση των συναδέλφων μας, αλλά και των προσκεκλημένων μας. Σχεδόν 1500 συνάδελφοι σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων του Ξενοδοχείου και πάνω από 70 προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν  και τίμησαν την εκδήλωσή μας.

Το 4ωρο πρόγραμμα από τις 6 μέχρι τις 10 μ.μ περιελάμβανε μεταξύ των άλλων παραδοσιακούς χορούς από την Ελλάδα και την Μικρά Ασία με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Κώστα Αδάμ. Επίσης χορούς LATIN και ευρωπαϊκούς με την καθοδήγηση του δασκάλου Διονύση Τζανετάτου. Το πρόγραμμα έκλεισε αργά στις 10 το βράδυ με μουσική από όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη DJ.

Προσφέρθηκαν στους καλεσμένους μας ΔΩΡΕΑΝ βασιλόπιτα, αναψυκτικά, νερά, σνάκς και οι ατζέντες του νέου έτους του Συνδέσμου μας.  10 τυχεροί κέρδισαν έπειτα από κλήρωση 10  δωροεπιταγές των 80 ευρώ, ένας τριήμερη εκδρομή προσφορά του Πρακτορείου Ζορμπίδη στην Σύρο και ένας  ακόμη  τριήμερη εκδρομή προσφορά του Πρακτορείου Panolympia. Επίσης 3 ρολόγια κατασκευής καλλιτεχνικού εργαστηρίου ΣΣ ΕΑΠΑΕ και 5 προσφορές της PET HELLAS για κατοικίδια ζώα. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δωρητές.

Την παρουσίαση του προγράμματος επιμελήθηκε ο συνάδελφος Μιχάλης Τσιμιδόπουλος Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων του Συνδέσμου.

Η κοπή της πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας Γεώργιο Σταύρου, ο οποίος στην ομιλία του αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, καλλίτερες ημέρες για το 2019 και ελπίδα στον Ελληνικό λαό τόνισε μεταξύ των άλλων:

Η Κυβέρνηση  οφείλει να οδηγήσει την χώρα σε ανάπτυξη για να βγούμε από την κρίση και να αντληθούν έτσι πόροι για τα ασφαλιστικά Ταμεία.

Να εγγυηθεί την προστασία και σταθερότητα των συντάξεων, να καταργήσει επιτέλους  τις σχετικές διατάξεις των νόμων 4387/2016 και 4472/2017 περί επαναυπολογισμού και προσωπικής διαφοράς , να σεβαστεί το Σύνταγμα, τους θεσμούς και να εφαρμόσει τις αποφάσεις 2287-2290/2015 του ΣτΕ που έκριναν αντισυνταγματικούς τους νόμους 4051 και 4093/2012. Όσον αφορά τα αναδρομικά βασική θέση του Συνδέσμου αλλά και όλων των συνταξιουχικών συλλόγων είναι να αποδοθούν σε όλους τους συνταξιούχους όλων των ταμείων ανεξάρτητα εάν έχουν γίνει αιτήσεις ή αγωγές, έτσι ώστε να σταματήσει ο διαχωρισμός των συνταξιούχων και η μεροληπτική αντιμετώπιση από την κυβέρνηση.

 

Παρευρέθησαν  και τίμησαν την εκδήλωση

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κύριος Σταύρος Τζουλάκης

Από Ανώτατη  Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων  Ελλάδος (ΑΓΣΕΕ) ο Πρόεδρος Γιάννης Ιορδανίδης και ο Γενικός Γραμματέας  Πέτρος  Βογιατζής.

ΠΟΛΚΕΟΑ σύσσωμο το Δ.Σ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη  Τσατσαράγγο.

Ξ.Α.Ε(Ξένες Αεροπορικές Επιχειρήσεις) συνάδελφοι από διάφορες εταιρίες

Ομοσπονδία Συνταξιούχων Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΣΤΟΕ) η Πρόεδρος Ελένη Κλητοράκη-Πούλια και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαμαμής.

Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων  ΕΛΤΑ ο Πρόεδρος Γιώργος Πεπόνης και  ο Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος  Γεωργιάδης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών ΟΣΕ ο Πρόεδρος Βασίλειος Αποστολόπουλος και ο Γενικός  Γραμματέας Ιωάννης Μεγαλοοικονόμου

Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΥΔΑΠ ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Δικόνημος

Σωματείο Συνταξιούχων  Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) ο Πρόεδρος Χάρης Ταταράκης , ο Αντ/δρος Κώστας Κοντούλης, ο  Γεν.Γρ. Κώστας Πιπέρας και ο Ταμίας Θανάσης Ποιριάζης

Σωματείο  Συνταξιούχων  ΗΣΑΠ  ο Πρόεδρος Ευθύμιος Ρουσιάς, ο Γενικός  Γραμματέας Νίκος Μητροκώτσας, και το μέλος του Δ.Σ Λάμπρος Δρής

Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΑΒ ο Πρόεδρος Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Γενικός  Γραμματέας  Γεώργιος Ζάππας.

Σύλλογος Συνταξιούχων Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων(ΠΥΡΚΑΛ) ο Πρόεδρος Γιάννης Δρακάκης, ο Εφορος Μουζινάς Σταύρος, ο Αν. Γραμματέας Ανδρέας Λυκουριώτης και ο Θωμάς Πατρίκιος  μέλος του Δ.Σ

ΕΣΧΙΜΠΑ  ο Πρόεδρος Γιώργος Γαβριηλίδης και ο Γεν.Γραμματέας  Φίλιππος Περιμένης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελλήνων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) το μέλος του Δ.Σ Κώστας Ντελέζος,  Δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου μας Τάκης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος  Ρωμανιάς, πρώην Γεν. Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών  Αλέξης Μητρόπουλος, οι δικηγόροι συνεργάτες και φίλοι μας  Λάμπης Δήμου  και Κωνσταντίνος Τσαγγαρόπουλος, ο Κώστας  Δαυίδ συνεργάτης της ιστοσελίδας μας ,ο Κώστας  Σκηνιώτης των εκδόσεων « ΚΑΜΠΥΛΗ» και ο Κώστας Βούζας  συνεργάτες του περιοδικού μας  «ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ». Επίσης παρευρέθησαν  οι πρώην Πρόεδροι της ΟΣΠΑ Μιχάλης Πέρρος και Νάσος Σαββίδης

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης, Γιάννης Ιορδανίδης Πρόεδρος της ΑΓΣΣΕ, Βασίλης Τσατσαράγγος Πρόεδρος ΠΟΛΚΕΟΑ, Κ.Ντελέζος Μέλος Δ.Σ ΠΟΕΣΥ, Τάκης Παπαδημητρίου δικηγόρος-συνεργάτης του Συνδέσμου και οι φίλοι εργατολόγοι Κων/νος Τσαγγαρόπουλος, Γιώργος Ρωμανιάς και Αλέξης Μητρόπουλος.

4421
Το Δ.Σ του Συνδέσμου λίγο πριν την κοπή της πίτας
3686
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ Γ. Σταύρου υποδέχεται τον Δήμαρχο Ν.Σμύρνης κ.Σταύρο Τζουλάκη(δεξιά) και την σύζυγό του

5183

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δημήτρης Βλάχος
(Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s