Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού στα σχολεία από το Δήμο Ν. Σμύρνης

exoplismosΤο τμήμα Παιδείας του Δήμου Ν. Σμύρνης, προχώρησε και φέτος στην προμήθεια αθλητικού εποπτικού εξοπλισμού για τα σχολειά. Για μια ακόμη χρόνια η παγία ανάγκη κάλυψης των ελλείψεων στο μάθημα της  φυσικής αγωγής, ικανοποιείται μετά από παρέμβαση της δημοτικής αρχής.

Από το 2010 παρατηρείται  η πλήρης αδυναμία των αρμόδιων φορέων, ΚΤΥΠ ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), να καλύψουν με εποπτικό υλικό τα σχολεία της χώρας μας. Τα αιτήματα των εκπαιδευτικών για αγορά εποπτικού εκπαιδευτικού υλικού προσπαθούν να καλύψουν οι ΟΤΑ της χώρας, έχοντας να αντιμετωπίσουν όμως μεγάλα γραφειοκρατικά προβλήματα αφού πρόκειται για δαπάνες που κανονικά έπρεπε να υλοποιεί η πολιτεία.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολύδωρος Συρίγος μας δήλωσε σχετικά: «Ο δήμος μας είναι ένας εύρωστος οικονομικά δήμος που βάζει προτεραιότητα τη δημόσια εκπαίδευση. Κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να αντιμετωπίσουμε τα λειτουργικά θέματα των σχολείων μας, υποκαθιστώντας πολλές φόρες τους καθ’ ύλην αρμόδιους κρατικούς φορείς. Είμαστε υποχρεωμένοι να διευκολύνουμε το εκπαιδευτικό έργο των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση».

53402695_10217887467674565_7631776673012121600_n

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s