ΕΚΘΕΣΗ Street Photography: Η Νέα Σμύρνη μέσα από τα μάτια των δημοτών της

54220550_2025267297522373_8885351169992425472_n

Μια πολύ πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας θα διοργανωθεί τον Μάιο από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης με τίτλο «Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ». Η έκθεση αυτή θα περιλαμβάνει φωτογραφίες της καθημερινότητας από τη Νέας Σμύρνης, τις οποίες θα τραβήξουν οι ίδιοι οι δημότες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του event αναφέρει:
«Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει έκθεση street photography με καμβά την περίφραξη του ‘Αλσους Νέας Σμύρνης από το ύψος της Εφέσου ως την Πατριάρχου Ιωακείμ, που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.
Απαθανατίστε καθημερινές στιγμές στην πόλη μας, τοποθεσίες που σας αρέσουν, κτίρια που σας εντυπωσιάζουν, συνανθρώπους μας και στείλτε τες στο mail matiesstineasmyrni@yahoo.com μέχρι 15 Απριλίου 2019.
Παρακαλούμε οι φωτογραφίες να είναι σε υψηλή ανάλυση 20 megapixels και πάνω και να αναφέρετε το όνομά σας και την τοποθεσία που έχουν τραβηχτεί καθώς θα αναφέρονται επάνω στον καμβά.
Την επιλογή των φωτογραφιών θα την κάνει το συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαγγέλη Χατζατουριάν.
Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν σε ένα λεύκωμα που θα εκδοθεί στο μέλλον από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε τις συμμετοχές σας.»

Σχολιάστε