ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Σάλος με το «αυθαίρετο» στην Πλατεία

Μία έκπληξη περίμενε τους κατοίκους και καταστηματάρχες στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης το Σάββατο το πρωί. Ξαφνικά είδαν μπροστά τους ένα αυθαίρετο λυόμενο κτίσμα μέσα στη μέση της Πλατείας, σε σημείο μάλιστα που εμποδίζει τόσο τη θέα προς το εσωτερικό της Πλατείας, όσο και τη διάβαση πεζών.

Το συγκεκριμένο κτίσμα, όπως πληροφορηθήκαμε, στήθηκε αυθαίρετα, χωρίς άδεια από κανέναν και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως προεκλογικό κέντρο της παράταξης του Γιώργου Κουτελάκη, όπως προδίδουν και τα φυλλάδια που πρόχειρα έχουν κολληθεί στα τζάμια.

Πολλοί κάτοικοι και καταστηματάρχες, οι οποίοι ενοχλήθηκαν από την ξαφνική παρουσία ενός κτίσματος στην μέση της Πλατείας, διαμαρτυρήθηκαν προς το Δήμο Νέας Σμύρνης, θεωρώντας ότι υπήρχε κάποια άδεια ή συνεννόηση λόγω προεκλογικής περιόδου. Η απάντηση που λάμβαναν όμως ήταν ότι το εν λόγω κτίσμα μπήκε αυθαίρετα και χωρίς καμία άδεια.

Τα Επίκαιρα απηύθυναν το ίδιο ερώτημα προς τη δημοτική αρχή και λάβαμε την ίδια ακριβώς απάντηση. Δηλαδή εν ολίγοις ότι με «το έτσι θέλω» η παράταξη του κ. Κουτελάκη έστησε αυτό το λυόμενο στη μέση της Πλατείας, χωρίς «καμία άδεια και παραβαίνοντας τα όσα έχουν συμφωνηθεί στη διαπαραταξιακή που έγινε προ ολίγων ημερών. Είναι αυθαίρετη παρανομία και παράβαση του εκλογικού νόμου» όπως μας είπαν.
Σε ερώτηση για το τι σκοπεύει να πράξει ο Δήμος, δεν λάβαμε κάποια συγκεκριμένη απάντηση πλην του ότι «Θα ενημερωθούν οι αρχές και το Υπουργείο Εσωτερικών» και επίσης ότι «τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί το όλο θέμα»

 

Απίστευτες καταγγελίες στα κοινωνικά δίκτυα

Το όλο θέμα έχει γίνει «viral» από το μεσημέρι του Σαββάτου στα κοινωνικά δίκτυα. Η σελίδα του Facebook «Real News Nea Smyrni», η οποία πρώτη αποκάλυψε το όλο θέμα, έχοντας και αποκλειστικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται η όλη νυχτερινή επιχείρηση και ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Κουτελάκης να επιβλέπει ο ίδιος, γράφει σε ιδιαίτερα σκληρό ύφος τα εξής:
real news

Η σελίδα «Neasmyrnipress», η οποία επίσης ασχολήθηκε με το θέμα, έχει πιο εκτενές ρεπορτάζ και αναφέρει τα εξής:
neasmyrnipress

 

Αναφορά έκανε και η ιστοσελίδα Neasmyrnilive.gr

neasmyrnilive

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s