Και νέο «αυθαίρετο» στην Πλατεία – Οριστικά χωρίς Έκθεση Βιβλίου

pepirtero_larissis_

Μετά το πρώτο «αυθαίρετο» λυόμενο που στήθηκε πριν μερικές ημέρες (της παράταξης του Γ. Κουτελάκη), ήρθε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 25/4, το πρωί ένα νέο «αυθαίρετο» το οποίοι ανήκει, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες στα τζάμια, στον συνδυασμό του Γ. Λαρίσση.

Το νέο αυτό «αυθαίρετο» ήρθε να θέσει οριστικό τέλος στη διεξαγωγή της καθιερωμένης Έκθεσης Βιβλίου και ανάπτυξης περιπτέρων συλλόγων σωματείων και διάφορων εμπορευμάτων εποχής, αφού πλέον ο χώρος της έκθεσης έχει ήδη καταληφθεί από 2 προεκλογικά κτίσματα. Έτσι κάθε σκέψη ή προσπάθεια εξεύρεσης κάποιας λύσης την τελευταία στιγμή, πέφτει πλέον στο κενό…

Όπως έχουμε πληροφορηθεί στην ίδια μεριά της Πλατείας θα στηθούν τουλάχιστον άλλα 2 τουλάχιστον παρόμοια λυόμενα ( ίσως και παραπάνω), για προεκλογική χρήση συνδυασμών-κομμάτων.

Η δημοτική αρχή, παρά τα πολλά παράπονα που δέχεται από πολίτες, τόσο για τα «αυθαίρετα» όσο και για τη μη διεξαγωγή της Έκθεσης Βιβλίου, αποφάσισε να μην προβεί σε καμία πράξη απομάκρυνσης ή κατεδάφισης των λυομένων αυτών για να «μην οξύνει» όπως λέει τα πνεύματα προεκλογικά, δεχόμενη ως φαίνεται το πολιτικό κόστος που ίσως έχει η μη διεξαγωγή της έκθεσης η οποία γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στην Πλατεία.

periptero_koutelakis_
Το περίπτερο του Γ. Κουτελάκη βρίσκεται λίγα μέτρα πιο δίπλα από αυτό του Γ. Λαρίσση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s