Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

10922440_615083191930050_8614132829246557904_n

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 26ης  Μαΐου εξέδωσε η Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νέας Σμύρνης:

«Το επόμενο διάστημα θα αντιπαρατεθούν δύο διακριτά πολιτικά σχέδια για το μέλλον της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το κυβερνητικό έργο, θα αναδείξει το πρόγραμμά του για την επόμενη 4ετία, με βασικούς άξονες την ενίσχυση της ανάπτυξης, με έμφαση στην παραγωγή και την καινοτομία, τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, την ενίσχυση των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων, το κοινωνικό κράτος και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών. Για την τοπική αυτοδιοίκηση 2ου βαθμού, καλούμε τις παρατάξεις και τους πολίτες να σταθμίσουν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα το πραγματικό δίλημμα των εκλογών και να στηρίξουν την προοδευτική λύση Δύναμη Ζωής – Ρένα Δούρου.

Αυτή τη στιγμή και ενόψει του δευτέρου γύρου των περιφερειακών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή όλες μας οι δυνάμεις είναι στραμμένες στην επανεκλογή της δύναμης Ζωής και της Ρένας Δούρου στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής. Η μάχη αυτή είναι σπουδαία, αναλογιζόμενοι το μεγάλο έργο που έχει ξεκινήσει και υλοποιεί εδώ και 5 χρόνια απέναντι σε συμφέροντα και δεσμεύσεις του παρελθόντος, έναν αγώνα μέχρι τέλους ενάντια στον εκπρόσωπο τους τον κ. Πατούλη.

Καλούμε και τις δύο παρατάξεις που διεκδικούν το δήμο, να δηλώσουν με σαφήνεια την αντίθεση τους στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τον εκπρόσωπο τους. Αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση τους απέναντι στους δημοκράτες – προοδευτικούς δημότες των οποίων διεκδικούν την ψήφο.

Θα Νικήσουμε !»

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s