Σε επιφυλακή ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μετά τον μεγάλο σεισμό

seismos

Με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ενημερώνει τους δημότες ότι οι υπηρεσίες του, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μετά τον μεγάλο σεισμό σε επιφυλακή προκειμένου να συνδράμουν το έργο της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των άλλων Κρατικών υπηρεσιών εφόσον ζητηθεί.

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι παρότι δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στο Παλαιό Φάληρο, η αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας σε συνεργασία με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου ήδη επιθεωρεί τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς αλλά και τα λοιπά Δημοτικά κτίρια προκειμένου να πιστοποιηθεί η καταλληλότητα τους. Επίσης αν υπάρχουν Δημότες που χρήζουν βοήθειας ή υποστήριξης μπορούν να απευθύνονται στο τετραψήφιο τηλέφωνο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου 1565 ( χωρίς χρέωση) προκειμένου να αναφέρουν το όποιο πρόβλημα.

Και η ανακοίνωση καταλήγει:  «Καλούμε τους Δημότες να επιδείξουν ψυχραιμία και να ενημερώνονται υπεύθυνα, από τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου των κρατικών αρχών, της Περιφέρειας Αττικής και μέσω του site του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, όπου θα γνωστοποιείται στο κοινό οποιαδήποτε χρηστική πληροφορία».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s