Αγιασμός στους Ναυτοπρόσκοπους του Παλαιού Φαλήρου

Αγιασμός ενόψει της προσκοπικής χρονιάς 2019-2020 πραγματοποιήθηκε από τους Ναυτοπροσκόπους Παλαιού Φαλήρου, στις εγκαταστάσεις τους, στο Πάρκο Φλοίβου.
Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στην δραστηριότητα της περασμένης χρονιάς από τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Παλαιού Φαλήρου Χρήστο Μπαλάσκα ενώ όλοι ευχήθηκαν ακόμα περισσότερες δράσεις, συμμετοχή και προσφορά από τα παιδιά για την χρονιά που έρχεται.

Εφέτος γιορτάζονται τα 110 χρόνια του Ελληνικού Προσκοπισμού ενώ το σύστημα Ναυτοπροσκόπων Παλαιού Φαλήρου είναι από τα παλαιότερα καθώς λειτουργεί από το 1938, δίνοντας προσκοπικό παλμό στην ζωή της Πόλης με το εθελοντικό έργο και την δράση του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Βουλευτής Νότιου Τομέα και τέως Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Αλέκος Πανταζής καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι, γονείς των παιδιών και παλαιοί πρόσκοποι.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε «καλή και επιτυχημένη προσκοπική χρονιά», δήλωσε ότι « ο Δήμος αδιαλείπτως στηρίζει τους προσκόπους έμπρακτα προσφέροντας φιλοξενία του συστήματος εντός του Πάρκου Φλοίσβου» και ευχήθηκε στα παιδιά «οι αξίες, οι γνώσεις και η διαπαιδαγώγηση που θα αποκτήσουν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s