Κοινή δράση για την ανακύκλωση από μαθητές Ν. Σμύρνης και Παλ. Φαλήρου

plateia1

Οι μαθητές από το 1ο γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου και το 6ο γυμνάσιο Νέας Σμύρνης δημιούργησαν πλακάτ από ανακυκλώσιμα υλικά και μας έδειξαν πώς γίνεται η επαναχρησιμοποίηση στην πράξη. Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γ. Φωστηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ν. Γιάκοβλεφ, ο Υπεύθυνος για την Καθαριότητα και Ανακύκλωση του Δήμου Ν. Σμύρνης Γ. Κρικρής, εκπρόσωποι των δυο Δήμων, καθηγητές  και ο αντιπρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου, έδωσαν το παρών και στήριξαν την πρωτοβουλία.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της δράσης: «Σε μια περίοδο που παρακολουθούμε πολίτες από όλο τον πλανήτη να αντιδρούν ενάντια στην κλιματική κρίση, εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι οι αλλαγές στο περιβάλλον μας αφορούν.
Μαθητές, φοιτητές, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες όλων των ηλικιών συναντιόμαστε για να λάβουμε μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή.
Με κοινό σύνθημα ‘Άλλαξε τις συνήθειες σου, μείωσε τα απόβλητά σου’, συμμετέχουμε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (16-24 Νοεμβρίου 2019), τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή καμπάνια με θέμα τα απορρίμματα.
Μαζεύοντας ανακυκλώσιμα υλικά έχουμε στόχο να αναδείξουμε το τρίπτυχο μείωση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση (Reduce, Reuse, Recycle)».

plateia2

plateia3

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s