Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου στη Νέα Σμύρνη

IMG_20200613_120555.jpg

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 13 Ιουνίου, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, όπου συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη επισκέφθηκε την Κεντρική Πλατεία της πόλης. Ο Υπουργός ήθελε να δει από κοντά πώς λειτουργεί στην πράξη η ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της εστίασης να επεκτείνουν τα τραπεζοκαθίσματά τους σε επί πλέον κοινόχρηστους χώρους

Το κ. Θεοδωρικάκο συνόδεψαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τσιάπης, οι Αντιδήμαρχος Στάθης Κούπας και οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου κ.κ. Ασημάκος και Τυμπανίδης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συζήτησε για ένα δίωρο σε πολύ θετικό κλίμα με πολίτες και καταστηματάρχες, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που τους έχει δημιουργήσει η οικονομική ύφεση που ακολουθεί την πανδημία του κορωνοιού.

Οι καταστηματάρχες της εστίασης ευχαρίστησαν τον κ. Θεοδωρικάκο για τη ρύθμιση που πέρασε στη Βουλή σύμφωνα με την οποία έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τα τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους, καθώς, όπως σημείωσαν, συμβάλλει καθοριστικά στον περιορισμό των αρνητικών οικονομικών επιπτώσεων από  την πανδημία.

Ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης ενημέρωσε επίσης τον κ. Θεοδωρικάκο για διάφορα θέματα της Νέας Σμύρνης, μεταξύ των οποίων τα έργα ανάπλασης του εμπορικού κέντρου αλλά και το Κλειστό Γήπεδο της οδού Αρτάκης.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s