Καθαρισμός των σημείων που βρέθηκαν φόλες στη Νέα Σμύρνη

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δέχθηκε πολλές καταγγελίες για εισπνεόμενες φόλες σε διάφορα πάρκα και παιδικές χαρές της πόλης. Οι καταγγελίες αυτές έγιναν από πολίτες τη Δευτέρα 15 Ιουνίου. Το Γραφείο Τύπου του Δήμου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση – ειδοποίηση προς τους κατοίκους, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Σμύρνης.

Η ανακοίνωση ανεφέρε τα εξής:  «Προσοχή! Εισπνεόμενες φόλες στα πάρκα Ευξείνου Πόντου και Σταδίου. Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν εισπνεόμενες φόλες στα πάρκα της Ευξείνου Πόντου και της Σταδίου. Προσοχή στα παιδιά και στα ζώα. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης καταδικάζει το γεγονός. Τέτοιες πράξεις προσβάλλουν το πολιτισμό μας και την πόλη μας».

Την αμέσως επόμενη ημέρα, Τρίτη 16 Ιουνίου, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου καθάρισε προσεκτικά και έπλυνε τα πεζοδρόμια και τους χώρους γύρω από τις παιδικές χαρές, στις οποίες παρουσιάστηκαν φόλες.

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης, εφιστά την προσοχή και καλεί όποιον αντιληφθεί κάτι να ειδοποιήσει αμέσως είτε το Δήμο, είτε την Αστυνομία.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s