ΕΕΑ: Επίσκεψη του Προεδρείου στη Νέα Σμύρνη – Διανομή υγειονομικού υλικού

EEA1

Τα καταστήματα της Νέας Σμύρνης επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης 18 Ιουνίου, ο Πρόεδρος  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, μαζί με τους Αντιπροέδρους Νίκο Γρέντζελο και Νίκο Κουγιουμτσή, όπου μίλησαν με επιχειρηματίες για την πορεία της αγοράς τις δύσκολες μετά κορονοιό ημέρες που διανύουμε, ενώ παράλληλα μοίρασαν μάσκες και αντισηπτικά.

Τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Κλαίρη Δεληγιάννη και Διονύσης Κονιδάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τσιάπης, η Αντιπεριφερειάρχης Δήμητρα Νάνου και από τον Εμπορικό Σύλλογο της Νέας Σμύρνης οι Πάρης Παπαβασιλείου, Γιάννης Ασημάκος και Γιώργος Τομαδάκης.

Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των επιχειρήσεων της πόλης μας από τους εμπόρους οι οποίοι επεσήμαναν την ανάγκη συνεχούς στήριξης της πολιτείας και συλλογικές προσπάθειες προκειμένου να μην αυξηθεί ο αριθμός των ανέργων. Από τη μεριά του το προεδρείο του ΕΕΑ έκανε λόγο για πλήρη στήριξη και συνεργασία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην πόλη μας το Προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας με το οποίο διατηρούμε άριστη συνεργασία. Χαιρόμαστε που είναι δίπλα μας και δίπλα στα καταστήματα της πόλης μας. Από κοινού καταβάλουμε προσπάθειες για να πηγαίνουν κάθε μέρα τα πράγματα προς το καλύτερο για όλους. Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των επιχειρηματιών της πόλης μας και είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή».

Η Αντιπεριφερειάρχης Δήμητρα Νάνου δήλωσε: «Η πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών συνεχίζεται. Είναι η πιο αυθόρμητη δημοσκόπηση με άμεσα ευρήματα, γιατί σκοπός είναι η άμεση επαφή με τις επιχειρήσεις, με τους καταστηματάρχες και το ανθρώπινο δυναμικό. Τα μέλη του Επιμελητηρίου συνδιαλέγονται με τους ανθρώπους της αγοράς, οι οποίοι εκφράζουν την αγωνία τους και τον προβληματισμό τους μετά την άρση του lockdown και την επαναφορά στην κανονικότητα. Περιφέρεια, Δήμοι και Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχουμε αναπτύξει συνέργειες για την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας γιατί η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σμύρνης Πάρης Παπαβασιλείου δήλωσε: «Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο που είναι κοντά μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που οι επαγγελματίες δοκιμάζονται. Είναι πολύ σημαντικό, αφενός μεν να προκρίνεται η κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά επίσης και οι φορείς να συνεργάζονται προς το συμφέρον τόσο των επαγγελματιών, όσο και ολόκληρης της κοινωνίας»

EEA6
Από αριστερά: Νίκος Κουγιουμτσής, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Σταύρος Τζουλάκης, Δήμητρα Νάνου και Νίκος Γρέντζελος

Σχολιάστε