ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Αιμοδοσία για το 2021

Με επιτυχία έγινε η προγραμματισμένη 1η για το 2021 αιμοδοσία, η οποία διοργανώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Δανειστικής Τράπεζας Αίματος.

Η Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Ιανουαρίου στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Γαλαξίας» στην Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, έγινε με προκαθορισμένα ραντεβού και τηρήθηκαν όλα των απαραίτητα μέτρα που επιτάσσει η πανδημία.

Οι άνθρωποι του Δήμου Ν. Σμύρνης τονίζουν τη σημαντική συμβολή του κλιμακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην όλη διαδικασία και ως προς τη θερμομέτρηση των εισερχομένων και την τήρηση προτεραιότητας. Το παρών στη διαδικασία έδωσε και ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε τα εξής: «Η εθελοντική αιμοδοσία προάγει το αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας δίνοντας παράλληλα λύση στο τόσο μεγάλο πρόβλημα, που υπάρχει και εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, από την έλλειψη διαθέσιμων αποθεμάτων αίματος. Η συγκεκριμένη αιμοδοσία είναι η καλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί από την αρχή του θεσμού εδώ και 23 χρόνια, τόσο από άποψη ποσότητας συγκέντρωσης αίματος και συμμετοχής των εθελοντών, όσο και από οργανωτική άποψη. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «η μεγάλη επιτυχία της Αιμοδοσίας αποδεικνύεται και από το γεγονός της ύπαρξης μεγάλης λίστας εθελοντών, που δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα για τους οποίους υπάρχει η δέσμευση ότι θα τους δοθεί προτεραιότητα σε επόμενη τακτική ή έκτακτη αιμοδοσία του Δήμου Ν. Σμύρνης».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s