Ξεκινά η ανακαίνιση μεγάλου τμήματος του σταδίου του Πανιωνίου

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρης Μισαηλίδης και ο εργολάβος Βασίλης Πανανάκης

Υπογράφηκε σήμερα και ξεκινά η ανακαίνιση των κερκίδων 1-2-3 του σταδίου του Πανιώνιου. Το έργο, ως γνωστό, περιλαμβάνει το «ξήλωμα» όλων των παλαιών καθισμάτων και αντικατάσταση με νέα, τη στεγανοποίηση των κερκίδων και την ανακαίνιση-επιδιόρθωση όλων των χώρων που βρίσκονται κάτω από αυτές, στους οποίους στεγάζονται πολλά τμήματα του Πανιωνίου.

Το έργο γίνεται μέσω χρηματοδότησης που εξασφάλισε ο Δήμος Νέας Σμύρνης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και χρηματοδότησης απευθείας από τον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρει:

O Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, παρουσία του Προέδρου του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρη Μισαηλίδη, υπέγραψαν σήμερα με τον εργολάβο Βασίλειο Πανανάκη το συμφωνητικό κατασκευής για τη στεγανοποίηση των κερκίδων 1,2,3 και την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων που στεγάζονται κάτω από αυτές και φιλοξενούν τμήματα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Η αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 785.797.32 ευρώ. Από αυτά τα 600.000 ευρώ προέρχονται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και τα 185.797,32 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, αμέσως μετά την υπογραφή, δήλωσε: «Ως Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, της οποίας ο Πανιώνιος αποτελεί έναν από τους πυλώνες της ιστορικής της κληρονομιάς, μαζί με τους συνεργάτες μου καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να εξασφαλιστεί αυτό το σημαντικό ποσό, μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Όταν τα έργα ολοκληρωθούν, οι κερκίδες 1-2-3 στο στάδιο του Πανιωνίου θα αλλάξουν όψη και η νεολαία της πόλης μας θα αθλείται σε νέες, ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, ενώ οι φίλοι του Πανιωνίου θα παρακολουθούν τους αγώνες σε πολύ καλύτερο περιβάλλον».

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης δήλωσε: «Υπογράφτηκε σήμερα η σύμβαση για τη στεγανοποίηση των κερκίδων 1, 2 και 3. Είναι ένα έργο ζωής. Από κάτω στεγάζονταν 4 τμήματα: ενόργανη, βόλεϊ, στίβος και τζούντο. Ο χώρος παρουσίαζε μεγάλη επικινδυνότητα. Μ’ αυτό το έργο τα παιδιά μας θα γυμνάζονται με μεγάλη ασφάλεια. Είναι πράγματι μεγάλη υπόθεση. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στο Δήμο που με δική του προσπάθεια έγινε όλο αυτό».

Οι κερκίδες του σταδίου στις οποίες θα γίνουν τα έργα

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s