Μέλος της Επιτροπής Επιμόρφωσης & Επιστημονικής Υποστήριξης του ΣΕΓΑΣ ο Βαγγέλης Χατζατουριάν

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, επιλέχθηκε να συμμετέχει στην Επιτροπή Επιμόρφωσης & Επιστημονικής Υποστήριξης του ΣΕΓΑΣ. Ο κ. Χατζατουριάν με δημοσίευση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ευχαρίστησε τον ΣΕΓΑΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βαγγέλης Χατζατουριάν:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Ευχαριστώ την Πρόεδρο και το Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ για την τεράστια τιμή να με επιλέξουν μεταξύ κορυφαίων Παραγόντων, Επιστημόνων και Καθηγητών, ως μέλος της Επιτροπής ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του Συνδέσμου.
Πρόκειται για μία από τις επιτροπές που επιτελεί ιδιαίτερα σημαντικό έργο, καθώς στην ευθύνη της είναι η οργάνωση και η προετοιμασία χιλιάδων αθλητών κάθε ηλικίας, πρωταθλητών και ολυμπιονικών.
Ο ΣΕΓΑΣ με είχε ήδη τιμήσει με την εμπιστοσύνη του πρόσφατα, αναγνωρίζοντας τις ιδέες μου, την αγνή αγάπη μου για τον αθλητισμό και τις οργανωτικές μου ικανότητες, επιλέγοντάς με ως μέλος της Ο.Ε του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ της Αθήνας.
Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος που συμμετέχω τόσο στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ όσο και στην ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΣΕΓΑΣ, ανάμεσα σε τόσο καταξιωμένους επιστήμονες, ως κατάλληλος για να διαχειριστώ ένα τόσο δύσκολο έργο που αποτελεί μια νέα πρόκληση για μένα.
Το ίδιο σημαντική είναι η επιλογή μου ως μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ υπεύθυνης για την αδειοδότηση όλων των αγώνων δρόμου της χώρας.
Ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς τον ΣΕΓΑΣ που αναγνώρισε το σημαντικό έργο που ταπεινά προσφέρω τόσα χρόνια στον αθλητισμό από τις θεσμικές μου θέσεις στο Δήμο Νέας Σμύρνης, αλλά και ως απλός δρομέας και Μαραθωνοδρόμος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s