Η 5η κατά σειρά διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το έτος 2021 πραγματοποιήθηκε στην Ν. Σμύρνη σε δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ. Εκατοντάδες συνάνθρωποι μας και οι οικογένειες τους, ωφελήθηκαν με παράλληλη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης λόγω covid-19 (αποστάσεις, μάσκες, χρήση αντισηπτικών κλπ).
Στην διανομή παρευρέθησαν η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Δήμητρα Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης, Παναγιώτης Γιατζίδης και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Γιώργος Ιωακειμίδης.
Ο κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δηλώσεις του ανέφερε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για 5η φορά μέσα στο 2021 για όφελος των πολιτών στηρίζοντας τους την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος ΤΕΒΑ και στο προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Σύντομα θα επαναληφθεί η συγκεκριμένη δράση , καθ’ ότι αποτελεί μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

Πηγή: Nea Smyrni Radio-TV