ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Πραγματοποιήθηκε η 6η διανομή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης για το 2021

Η 6η κατά σειρά διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το έτος 2021 πραγματοποιήθηκε στην Ν. Σμύρνη σε δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ. Εκατοντάδες συνάνθρωποι μας και οι οικογένειες τους ωφελήθηκαν την δύσκολη αυτή περίοδο λόγω της πανδημίας, με παράλληλη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προφύλαξης λόγω covid-19 (αποστάσεις, μάσκες, χρήση αντισηπτικών κλπ).

   Στην διανομή παρευρέθησαν η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, κα Νάνου Δήμητρα, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης, κος Γιατζίδης Παναγιώτης και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, κος Ιωακειμίδης Γεώργιος.

Ο κ. Γιατζίδης Παναγιώτης τόνισε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για 6η φορά μέσα στο 2021 για όφελος των πολιτών στηρίζοντας τους την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Οι μέρες των εορτών αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκδηλώσουμε έμπρακτα την αγάπη μας στους συνανθρώπους μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος ΤΕΒΑ και στο προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.  Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και τον Πρόεδρο του κ. Λαρίσση Γεώργιο για την παραχώρηση του χώρου του Β ΚΑΠΗ Ν. Σμύρνης. Σύντομα θα επαναληφθεί  η συγκεκριμένη δράση, καθ’ ότι αποτελεί μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s