Ν. ΣΜΥΡΝΗ: Δημαιρεσίες Δημοτικού Συμβουλίου – Νέα πρόεδρος η Κλαίρη Δεληγιάννη

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, οι δημαιρεσίες για την εκλογή  Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η κ. Κλαίρη Δεληγιάννη με 16 ψήφους. Για τη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Άγγελος Σουρβίνος με 11 ψήφους. Για τη θέση της Γραμματέως η κ. Άννα Κωνσταντινίδου με 19 ψήφους.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ. Παναγιώτης Τσιάπης 15 ψήφοι, Γιώργος Κρικρής 14, Δωροθέα Καραγιάννη 14, Γιώργος Κουτελάκης 9, Κώστας Αναγνωστόπουλος 9 και Θέμης Παυλόπουλος 4.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι κ.κ. Δημήτρης Οικονόμου 15 ψήφοι, Γιάννης Δημάκης 13, Γιώργος Λαρίσης 13, Ελεωνόρα Γαλανοπούλου 9, Δημήτρης Φερεντίνος 9, Μάριος Μουζάλας 2.

* Η τελική σύνθεση των Επιτροπών θα ολοκληρωθεί με την προσθήκη των μελών που ορίζονται από τον Δήμαρχο, βάση του νόμου και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Προεδρεύων της συνεδρίασης ήταν πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, Βαγγέλης Χατζατουριάν
Η κ. Κλαίρη Δεληγιάννη με τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Τσιάπη (φωτ. αρχείου)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s