Η Mototrend συμμετέχει στην Urban Mobility 2022 με πολλά μοντέλα ηλεκτρικά & βενζινοκίνητα

To ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/5) η εταιρεία Mototrend θα μας δώσει τη δυνατότητα να δούμε από κοντά αλλά και να οδηγήσουμε πολλά από τα μοντέλα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας, κοινώς των Kymco, Voge και Yadea.

Η Urban Mobility 2022 θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του σταδίου Σοφία Μπεφόν, στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο και απευθύνεται κυρίως σε νέους αναβάτες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από τον χώρο του αυτοκινήτου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες προτάσεις της Mototrend στον τομέα των ηλεκτροκίνητων και βενζινοκίνητων μοντέλων έως 125cc, καθώς και να τα δοκιμάσουν σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Τα μοντέλα που θα εκτεθούν είναι όλα όσα μπορεί να οδηγήσει κάποιος με δίπλωμα τόσο μοτοσυκλέτας όσο και αυτοκινήτου.

Η παρουσία της Mototrend στην έκθεση αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζοντας όλα τα βενζινοκίνητα scooter με κινητήρα 125cc της Kymco, τα ηλεκτροκίνητα scooter και πατίνια (Kick) της Yadea και την 100% ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Voge. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά (και αν θέλουν θα μπορούν να οδηγήσουν) τα εξής μοντέλα:

Kymco: Agility Carry, Agility 16+, Agility S, People S

Yadea: G5S, Y1S, C1S, KS5, KS5 PRO

Voge: ER10

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ για κάθε ημέρα και η είσοδος είναι δωρεάν για όλους! Εκπρόσωποι της εταιρείας θα περιμένουν τους επισκέπτες στο περίπτερό της Mototrend για να παρουσιάσουν αναλυτικά όποιο ή όποια μοντέλα τους ενδιαφέρουν, καθώς και τους τρόπους που εύκολα μπορεί όποιος θέλει να τα αποκτήσει. Η λύση στο κυκλοφοριακό είναι πλέον κοντά σας περισσότερο από αυτό που φανταζόσαστε!