Τ.Ο. ΝΔ Νέας Σμύρνης: Εκδήλωση με ομιλητές Διονύση Χατζηδάκη και Μίλτο Μπαντή

Την Κυριακή, 5 Ιουνίου ο  Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Χατζηδάκης και ο πρόεδρος Β3 ΔΕΕΠ Νότιου Τομέα, Μίλτος Μπαντής, ήρθαν στη Νέα Σμύρνη και  συζήτησαν με τοπικά κομματικά στελέχη και Νεοδημοκράτες Δημοτικούς Συμβούλους, θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και την πορεία με ενωτικό ψηφοδέλτιο, προς τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο  πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Σμύρνης Μανώλης Γρηγοράκης, αφού προσφώνησε και ευχαρίστησε όλους τους  παρευρισκομένους έκανε τη εξής τοποθέτηση ανοίγοντας τη συζήτηση:

«Αγαπητοί φίλοι,

Θα προσπαθήσω να είμαι πολύ σύντομος και περιεκτικός. Η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Σμύρνης, δια του προέδρου της, νοιώθει την ανάγκη να απευθυνθεί σε όλους εσάς παλαιούς και νέους Νεοδημοκράτες  αυτοδιοικητικούς  στη πόλη της Νέας Σμύρνης για να εξετάσουμε πως θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε  ενωμένοι, το δημαρχιακό θώκο.

Ναι. Η Νέα Δημοκρατία όπου στη Νέα Σμύρνη το 2019 κατάφερε 42%, που ακόμη και το δύσκολο 2015 δεν πέσαμε κάτω από 29 %  δεν μπορεί να περιμένει κάτι λιγότερο από μας στη Νέα Σμύρνη. Γαλάζια Δημαρχία λοιπόν.

Πιστεύω ότι μετά από απουσία τόσων ετών, ενωμένοι πλέον και λόγω της διαφαινόμενης αλλαγής ηγεσίας στο Δήμο Νέας Σμύρνης, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να πετύχουμε, αυτό τον διαρκή στόχο μας που θα είναι επωφελής, όχι μόνο για το κόμμα μας, αλλά κυρίως για τη πόλη μας, γενικότερα.

Δεν μας λείπει τίποτε. Είσαστε πολύ καλύτεροι. Είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτούς που μας κυβερνούν τόσα χρόνια…. ! Ανάμεσα σας διακρίνω έμπειρα στελέχη, που έχουν διατελέσει   σε θέση ευθύνης πρόσφατα αλλά  και στο παρελθόν. Αλλά και νέα στελέχη με δυναμισμό και διάθεση για προσφορά και προβολή. Έχουμε τουλάχιστον  13 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους…. σε όλες τις παρατάξεις! Δηλαδή με άλλα λόγια μεγάλη επιρροή στη τοπική κοινωνία της Νέας Σμύρνης, και όχι μόνο σε ανθρώπους που διάκεινται φιλικά στη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά η μεγαλύτερη δύναμη μας είναι το κόμμα μας…! Η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, η εκλογική παντοδυναμία του, ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου .

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άλλοτε παντοδύναμοι, οι γνωστοί  πολιτικοί χαμαιλέοντες του Δημαρχείου πανικόβλητοι τώρα, αρχίζουν να κυκλοφορούν σενάρια περί <<συνεργασίας >>, η διαρρέουν ψέματα στήριξης από τη Νέα Δημοκρατία. Φωτογραφίζονται με βουλευτές μας και υπουργούς μας , πηγαίνουν στα πολιτικά γραφεία μας και εκλιπαρούν πολιτική στήριξη.

Προσπαθούν να φτιάξουν μια εικονική πραγματικότητα για να την πουλήσουν στους αδαείς συμπολίτες μας.

Αυτό που έχω να σας πω με βεβαιότητα είναι ,ότι η Τοπική Κομματική Οργάνωση της  Νέας Σμύρνης  στηρίζει μόνο υποψήφιους Δημάρχους που προέρχονται αποδεδειγμένα από τη Νέα Δημοκρατία και μόνο. Είμαστε  υπέρ της πολυσυλλεκτικότητας  αλλά ο κύριος κορμός να αποτελείται από στελέχη μας.

Ας έρθουν αυτοί σε μας με τους όρους και το πρόγραμμα που θα θέσουμε εμείς για τη Νέα Σμύρνη σύμφωνα με τις αρχές μας , τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, και όχι το αλισβερίσι κάτω από το τραπέζι που έχουν κάνει καθεστώς.

Η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα αρχών και αξιών ενδιαφέρεται πρωτίστως  στην ανάδειξη και καταξίωση στελεχών της στις τοπικές κοινωνίες. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι  το πρώτο βήμα για  χιλιάδες στελέχη μας πανελλαδικά,  η ραχοκοκαλιά του κόμματος μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε την περιφέρεια Αττικής δικιά μας για πρώτη φορά. Και απ ότι φαίνεται θα παραμείνει στα χέρια μας, γιατί απλά οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν να κατεβάσουν κάποιο αντάξιο του Γιώργου Πατούλη.

 Η Γραμματεία Τοπικής αυτοδιοίκησης, η Νομαρχιακή μας και τέλος η τοπική σας Οργάνωση ….. είναι εδώ παρόντες σήμερα.

Αγαπητοί φίλοι θα μπορούσα να μιλάω για ώρες! Η επιτυχία του εγχειρήματός μας είναι πολύ ποιο εύκολη απ όσο νομίζετε. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία! Οι συγκυρίες είναι παραπάνω από ευνοϊκές. Αλλά ενωμένοι.

Μόνο έτσι θα είμαστε αποτελεσματικοί. Τότε μόνο θα μας πάρουν στα σοβαρά και θα αρχίσουν να πλαισιώνουν το μελλοντικό Δημοτικό συνδυασμό μας πολίτες και  από άλλους χώρους και τάσεις.

Ας ξεχάσουμε τις όποιες αντιπαραθέσεις ,ανταγωνισμούς και λάθη , έχουν υπάρξει στο παρελθόν, γιατί όλα αυτά μας έχουν κρατήσει στην αφάνεια εδώ και αρκετά  χρόνια. Ουδείς αναμάρτητος συμπεριλαμβανομένου και του ομιλούντος. Ας βρούμε κάποιο τρόπο συνεννόησης….. για το καλό το δικό μας και της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Σμύρνη.

Αγαπητέ Γραμματέα, αγαπητέ πρόεδρε η εισήγησή μου για τη Νέα Σμύρνη για το καλό της πόλης μας  είναι : ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ….. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ….. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…! ΕΝΟΤΗΤΑ….. ΕΝΟΤΗΤΑ….. ΕΝΟΤΗΤΑ…..!

Σας ευχαριστώ πολύ»

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό και εποικοδομητικό κλίμα, ακούστηκαν όλες οι θέσεις και απόψεις κατεγράφησαν και δόθηκε η υπόσχεση από όλους τους παρευρισκόμενους, μετά από παραίνεση του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Διονύση Χατζηδάκη, να εργαστούν όλοι για την ενότητα της παράταξης στη Νέα Σμύρνη, ώστε στη επόμενη συνάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα, να υπάρξουν και αποτελέσματα.