Δέσμευση Γκάγκα για άμεση επαναλειτουργία του Ιατρείου αναφοράς Covid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας

Δέσμευση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας  Μίνας Γκάγκα, για άμεση επαναλειτουργία του Ιατρείου αναφοράς Cοvid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας , στη συνάντηση που είχε τη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, στο Υπουργείο Υγείας , με  τον  Δήμαρχο  Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, τον  Αντιδήμαρχο  Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης Παναγιώτη Γιατζίδη και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και θεμάτων  Αλίμου Νίκο Αλεξόπουλο.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι , που ένα πολύ λογικό αίτημα των Δήμων μας , επιλύθηκε , από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σε σύντομο χρονικό διάστημα ,  έτσι   οι Καλλιθεάτες  και   οι κάτοικοι των Νοτίων προαστίων, θα εξυπηρετούνται ξανά από το Ιατρείο αναφοράς Covid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας».

Την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση που είχε, στο αίτημα για επαναλειτουργία του Κέντρου Αναφοράς Covid της Καλλιθέας, όπου εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, εξέφρασε επίσης και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφέροντας τα εξής: «Η παρέμβαση σήμερα στην Αναπληρώτρια Υπουργό κ. Γκάγκα ήταν σημαντική. Οι πέντε Δήμοι πήραν σαφείς απαντήσεις. Το Κέντρο Covid που καλύπτει ουσιαστικά ένα πληθυσμό 500 χιλιάδων, θα λειτουργήσει άμεσα. Περιμένουμε την υλοποίηση. Είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω τελικά ότι μέσα από τον διάλογο μπορούμε να πετυχαίνουμε αποτελέσματα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Αναπληρώτρια Υπουργό».

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης Ν.Σμύρνης Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε: «Η δέσμευση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας για επαναλειτουργία του Ιατρείου δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της Ν.Σμύρνης και των Νοτίων Προαστίων να εξυπηρετούνται άμεσα και γρήγορα από το Ιατρείο Αναφοράς Covid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας».