Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων υπηρεσιών λογοθεραπείας – εργοθεραπείας του Δήμου Ν. Σμύρνης  

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια στις νέες εγκαταστάσεις παροχής Υπηρεσιών Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας, τα οποία βρίσκονται επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου: «Η μεταφορά των Υπηρεσιών αυτών σε νέο χώρο αποκλειστικής χρήσης θα αναβαθμίσει το Πρόγραμμα Λογοθεραπείας – Εργοθεραπείας και θα πολλαπλασιάσει τις απαιτούμενες θεραπευτικές συνεδρίες. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε παιδιά – εφήβους από 2,5 μέχρι 17 ετών των ωφελουμένων οικογενειών από τις κοινωνικές δομές του Δήμου σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 37/2021 και 39/2022 ισχύουσες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου».

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κλαίρη Δεληγιάννη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κρικρής Γεώργιος και Στάθης Κούπας.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Παναγιώτης  Γιατζίδης, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Εγκαινιάσαμε σήμερα τις νέες εγκαταστάσεις λειτουργίας των Υπηρεσιών Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας. Το πρόγραμμα αυτό είναι μία νέα σημαντική παιδοκεντρική δομή της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Σμύρνης. Καλούμαστε να καλύψουμε δωρεάν ένα σημαντικό κενό, που υπήρχε σε ευάλωτες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες για τη θεραπεία και τη βελτίωση των ικανοτήτων των παιδιών τους πάνω σε μαθησιακές δυσκολίες. Σύντομα θα προχωρήσουμε και στη δημιουργία νέων κοινωνικών δομών και προγραμμάτων».

Φωτογραφίες: ©Ελένη Γρηγοριάδου