ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για Δήμαρχος ο Δημήτρης Πανταζής

Την υποψηφιότητα του για υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε ο Δημήτρης Πανταζής. Είναι η τρίτη υποψηφιότητα που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για το δημαρχιακό θώκο της πόλης. Η παράταξη του θα ονομάζεται «Όλοι μαζί μία φωνή για τη Νέα Σμύρνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πανταζή αναφέρει:

«Όταν λαμβάνεις συνειδητά την απόφαση να ασχοληθείς με τα κοινά της γενέτειράς σου, οφείλεις να παραδεχθείς αρχικά στον ίδιο σου τον εαυτό και έπειτα να το δηλώσεις με θάρρος  στους συμπολίτες σου, πως ο αυτοσκοπός δεν μπορεί να αποτελεί κίνητρο των ενεργειών σου.
Η ακατάπαυστη επικοινωνία με τους συνδημότες σου, η διαρκής προσπάθεια αναζήτησης εργαλείων επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων τους, όπως επίσης και η δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα τους προσφέρουν βελτίωση του επιπέδου ζωής τους, οφείλουν και πρέπει να είναι η μόνη σου επιδίωξη. Σημείο αφετηρίας σου, η αξιοπιστία μέσα από το πραγματικό σου προφίλ και όχι η δημιουργία μιας πλασματικής εικόνας.
Η Νέα Σμύρνη, είναι πραγματικά η πόλη της καρδιάς μας. Η Νέα Σμύρνη είναι μια πόλη με πρόσωπο που θα πρέπει να είναι αληθινά μια πόλη πρότυπο, μια πόλη στην οποία οι πολίτες της θα μπορούν να βιώνουν μια ουσιαστική ποιότητα ζωής.
Όμως, για να γίνει η Νέα Σμύρνη όλα αυτά, πρέπει πρώτα να γυρίσει μια νέα σελίδα και μοναδικός τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να ακουστεί η φωνή των πολιτών της που είναι και η πραγματική φωνή της Νέας Σμύρνης.
Μέσα  από την εκπροσώπηση στα δρώμενα του Δήμου νέων σε αυτά πολιτών, ανθρώπων με νέους ορίζοντες, μπορούν να δημιουργηθούν οι νέες προοπτικές που θα συμβάλουν όλες μαζί στη δημιουργία της Νέας Σμύρνης του αύριο.
Με αυτά τα δεδομένα, αποφάσισα λοιπόν να διεκδικήσω για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου ως εκπρόσωπος τους στην διοίκηση του Δήμου μας στις Δημοτικές Εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, αυτή την φορά όμως όχι ως Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος.
Ανακοινώνω σήμερα μέσα από το κείμενο αυτό την ίδρυση της Δημοτικής Κίνησης <<ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ>>, την οποία αποτελούν απλοί καθημερινοί συνδημότες μας που όπως και εγώ επιθυμούν να προσθέσουν το λιθαράκι τους στο μέλλον της πόλης μας».


Το Who-is-Who του Υποψηφίου Δημάρχου

Ο Δημήτρης Πανταζής γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1981, κατάγεται από την Μικρά Ασία και η οικογένεια του κατοικεί εδώ από το 1928. Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Εργάζεται σήμερα στον ιδιωτικό τομέα και είναι πατέρας κόρης 14 ετών. Στο διάστημα 2003 – 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Τον Ιανουάριο του 2011 ανέλαβε εκδότης στην εφημερίδα “Η Φωνή της Νέας Σμύρνης”, που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα την περίοδο εκείνη ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων. Εκδίδει και διατηρεί μέχρι σήμερα τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο “Νέα Σμύρνη – Το Χρονικό μιας Πόλης”.

Το 2014 εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος στην ελάσσονα αντιπολίτευση με την Δημοτική Παράταξη “Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη” και ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο τα χρόνια αυτά μέλος στην Οικονομική Επιτροπή, Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στην Εθνική Στέγη, στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης. Από τον τρίτο μήνα της πενταετούς θητείας του αναλαμβάνει Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης λόγω της παραίτησης του προκατόχου του.

Το 2019 κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο “Η Απελευθέρωση της Σμύρνης”. Το 2021 ξεκινά ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές πολιτικού και μουσικού περιεχομένου στην συχνότητα neasmyrniradiotv.gr του Δημοτικού Ραδιοφώνου Νέας Σμύρνης.

Έχει ορισθεί Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Νέας Σμύρνης “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης” που είναι αρμόδιο για την λειτουργία των 5 ΚΑΠΗ & 7 Παιδικών Σταθμών της πόλης μας, θέση που διατηρεί μέχρι την λήξη της τρέχουσας θητείας στις 31/12/2023.