Με επιτυχία έγινε η 2η Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων στη Νέα Σμύρνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο Άλσος της Νέας Σμύρνης, η 2η Γιορτή Υιοθεσίας Ζώων η οποία διοργανώνεται από τον τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια», με την υποστήριξη των Δήμων Νέας Σμύρνης, Αγιαλείας και την Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου.

Πολλοί κάτοικοι της Νέας Σμύρνης και όχι μόνο, επισκέφθηκαν το Άλσος και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών. Όπως έγινε γνωστό, υιοθετήθηκαν 15 σκυλάκια από πολίτες, που για μια ακόμα φορά αγκάλιασαν τη δράση, η οποία ξεκίνησε πέρσι τον Μάιο μετά από επιμονή της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κλαίρης Δεληγιάννη. «Οι Νεοσμυρνιώτες αποδεικνύονται ιδιαίτερα συνετοί και δοτικοί στις υιοθεσίες ζώων και αποδεικνύουν πως η δράση αυτή μπορεί να διεξαχθεί δύο και τρεις φορές το χρόνο στην πόλη μας. Αγαπάμε τα αδέσποτα, ανοίγουμε την αγκαλιά μας, προσφέρουμε την καρδιά μας» δήλωσε η κυρία Δεληγιάννη.

Παρών στη δράση και ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης, ιδιαίτερα φιλόζωος και πάντα πιστός στους τετράποδους φίλους μας, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Πέτρος Κουκάς. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους ανθρώπους του Γραφείου Πανίδας Άμπυ Τσώνη και Γιώργο Ανδρονικίδη, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της 2ης Γιορτής Υιοθεσίας αδέσποτων.